Tre Apps som spåra förlorade Twitter-följare

När någon följer dig på Twitter får du ett e-postmeddelande om följaren. Men det är inte fallet om någon följs undan dig. Normalt bryr de flesta inte om vem som följer eller följer inte dem på Twitter, men om du är en social media maniac så gör du förmodligen det. Att spåra vem som inte följde dig på Twitter på senare tid kommer att kräva några tredje parts verktyg eftersom Twitter inte erbjuder funktionen, och här har vi en lista med 3 garanterade för att hjälpa dig att hålla reda på Twitter quitters.

JustUnfollow

JustUnfollow är ett praktiskt verktyg som hjälper användare att ta reda på om någon av deras anhängare har följt dem på Twitter. Allt du behöver göra är att besöka JustUnfollows hemsida och godkänna det med dig Twitter-konto. Efter godkännande kommer den att visa dig en lista över alla som tidigare var en följare, och det är inte längre. En annan bra sak om tjänsten är att det hjälper till att upptäcka hur många nuvarande anhängare som inte längre är aktiva på Twitter. Det visar även den utvalda (dvs. "intressanta") användare som förmodligen är värda att följa i webapps sidofält.

2. Vem har följt mig

Precis som JustUnfollow, som inte följde mig hjälper användarna att få reda på detaljerad information om de anhängare som slutade följa. Det spårar som följer dig, som följde dig, människor du borde följa, och mycket mer. Du kan även kolla listan över personer som inte följt dig de senaste 7 dagarna. För att komma igång, besök Who Unfollowed Me hemsida och logga in med ditt Twitter-konto. Det kommer att omdirigera dig till vem som inte följde mig från var du kan följa med dig följare och kolla personer som du inte följer från dina följare. Om det här är första gången du använder den här tjänsten kommer det inte att visa resultat direkt. Det tar lite tid för tjänsten att spåra dina anhängare.

Qwitter

Ingen gillar en quitter, och ännu värre är en Qwitter! Om du inte är nöjd med utförandet av ovan nämnda tjänster kan du ge Qwitter ett försök. Dess ytterligare ett verktyg som låter användarna ta reda på om någon har följt dig på Twitter. Tjänsten erbjuder flera planer: Gratis och Betald från $ 2 per månad. Med Betald Qwitter kan du lägga till flera konton och uppdateras dagligen med listan över anhängare. Men om du använder ett konto är den betalade planen helt onödig. För att ta tag i det bara gå över till Qwitter hemsida och logga in med ditt Twitter-konto. Du måste ange din e-postadress, och när du har skrivit in kommer tjänsten att maila dig veckovisa listor över personer som inte följde dig.

Där har du det, några gratis men ändå användbara verktyg för att hjälpa dig att följa dina Twitter-anhängare. Om det finns något annat verktyg som är värt att nämna, vänligen ring det i kommentarerna nedan och kanske kan vi lägga till det i listan!