Apple WWDC Keynote den 11 juni: Ny iPhone tillkännagavs?

Apple har meddelat schemat för World Wide Developer Conference, som äger rum mellan 11 och 15 juni, i San Francisco och nyckeln är klar att levereras den 11 juni.

Enligt händelsens sida på Apples webbplats kommer keynoten att äga rum den 11 juni klockan 10.00 PT - du behöver ett Apple Developer-konto och vara registrerat för att händelsen faktiskt ska se hela schemat (det måste vara lite stor hemlighet för Apple, eftersom ingen utomstående får se det ...). Och eftersom biljetterna såldes på ett par timmar, kommer du definitivt inte att köpa en nu.

Det nämns inte vem som faktiskt kommer att leverera den nämnda nyckeln, men det är lätt att anta att Tim Cook, Apples VD, kommer att vara den som gör hedrarna.

Den viktigaste spekulationspunkten över hela internet är just nu om Cook kommer att tillkännage en ny iPhone under keynote.Butt, förutom iPhone 4S, har alla modeller av Apples smartphone vanligtvis blivit annonserade i juni eller juli.

Precis som det alltid händer med Apple, måste vi vänta tills huvudnyckeln ska ta reda på, för företaget håller informationen snäv lippad. Det skulle vara lite tidigt att starta en ny iPhone, eftersom 4S släpptes förra oktober, men du vet aldrig med Apple.

Innan det händer, borde de som hade turen att få tag i biljetter veta att Apple har utvecklat en iPhone och iPad-app som heter WWDC 2012, vilket hjälper utvecklare att delta i arrangemanget att organisera sig bättre. Om du är en av dem, få den här.

Och sedan vi pratar Apple, visste du att en mindre iPad också ryktas, för senare i år?