Windows 10 Preview Build 16184 Returnerar Min People Feature

Microsoft lanserade den senaste Preview Build 16184 för Insiders i Fast-ringen på fredagen den 28 april. Den här versionen (kodnamn Redstone 3) ger tillbaka "My People" -funktionen som avlägsnades från testbygget 15014 i januari.

Windows 10 Preview Build 16184

Mitt folk är en funktion som ursprungligen introducerades på Windows Phone och gör det enklare att ansluta till dina viktigaste kontakter. Microsoft exec Dona Sarkar skriver: "Om du vill dela ett foto, göra planer för middag eller få svar från en kompis eller kollega - Mina människor är här för att ta det till nästa nivå och få de människor du bryr dig mest om att centrum för din upplevelse. "

Du kan också stifta personer på aktivitetsfältet (för närvarande begränsad till tre), visa flera kommunikationsprogram tillsammans och välj vilken chattapp du vill använda och det kommer att komma ihåg nästa gång du använder programmet.

Det ingår också en ny upplevelse för Gmail-konton som du har lagt till i Windows 10 Mail & Calendar-appar. Nya funktioner inkluderar möjligheten att använda fokuserad inkorg och rikare erfarenheter för resebokningar och paketleveranser som för närvarande endast är tillgängliga för Outlook.com eller Office 365-konton.

Andra nya funktioner och förbättringar inkluderar följande:

  • Vi fixade ett problem där nattljus kunde fastna i ett funktionshindrat tillstånd.
  • Vi har uppdaterat Starta för att använda den förbättrade XAML-rullningsstilen som meddelades under utveckling av Creators Update.
  • Vi har fastställt ett problem från de senaste flygningarna, där dra en app från startens alla apps-lista till kakelnätet skulle resultera i att krascha börjar.
  • Vi fixade ett problem för dem som använder Windows på japanskt, där vid första inloggningen efter en uppgradering skulle vissa appar oväntat visas längst ner på listan Alla appar i en timme eller tills de lanserades, i stället för den normalt sorterade positionen.
  • Eftersom förhandsgranskningsbilden i Startinställningar endast förhandsgranskad bakgrund och teman ändras, som redan är tillgängliga för förhandsgranskning på deras motsvarande inställningssidor, har vi tagit beslutet att ta bort det.
  • Vi har förbättrat laddningsprestandan på sidan Meddelandeinställningar.
  • Vissa ljuddrivrutiner har en funktion för "kodning av ljudbehandlingsobjekt" detta kallas vanligtvis "Dolby Digital Live" eller "DTS Connect". Detta tar utgången från Windows Audio Engine Mix, kodar den (som Dolby Digital, DTS eller något annat format) och skickar den ut över en S / PDIF optisk länk för avkodning av en extern ljudmottagare. En fråga introducerades som resulterade i att den här funktionen inte längre fungerar, vilket nu är fast.
  • Vi fixade ett problem från de senaste flygningarna som resulterade i att bilder kraschar om du öppnade en bild från sidan Samling och tryckte sedan på knappen bakåt i titeln tillbaka.
  • Vi fixade ett problem som resulterade i Counter Strike Global Offensiv hängande eller frysning under spel på de senaste byggnaderna (16176+).
  • Vi fixade problemet där du trycker på F12 för att öppna utvecklingsverktygen i Microsoft Edge medan F12 är öppen och fokuserad får inte returnera fokus till fliken F12 öppnas mot och vice versa.

Som alltid kan du fånga den senaste byggnaden genom att gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows-uppdatering . Kolla in Microsoft Experience-bloggen för fullständig förändringslogg samt kända problem för den här byggnaden.