Apple uppdaterar sina iPod, Apple TV och Nyheter på Game Center

Apple har just släppt 3 nya iPod-apparater i sin senaste musikhändelse och gör ett utmärkt tillskott till deras produktbibliotek och överraskade också kunder med massor av andra godsaker och nyheter som vi snabbt kommer att täcka just nu.

Ipod Touch

Apple släppte en ny iPod Touch som är fylld med nya funktioner, inklusive en smalare iPhone-3GS-Style-kropp, inklusive en näthinneskärm, kamera med HD-inspelning, videosamtalskamera för FaceTime och allt nytt spelcenter som kommer att få användare till en Xbox- Gilla miljö spel apps på deras iPods.

iPod Nano

Den helt nya iPod Nano ger användarna ett nytt sätt att uppleva sin musik med en liten multitouch pekskärmskärm, en iögonfallande ny design och en mängd olika färger att välja mellan. Mest överraskande liknar programvaran verkligen iPhone, så utvecklare kommer säkert att tänka på roliga lilla appar som du kan spela på den nya nanoten.

Ipod Shuffle

Apple har tagit sin senaste iPod Shuffle släppt idag till en helt "mindre" nivå. Den nya modellen på iPod shuffle har knapparna som många Shufflers missade i den tidigare versionen. Den nya Shuffle inkluderar även kompatibilitet med Apple Genius-funktionen.

iOS 4.1

Apple kommer att släppa den efterlängtade iOS 4.1-uppdateringen för iPhone och iPod touch nästa vecka. Uppdateringen kommer att innehålla buggfixar, allt nytt spelcenter som släpptes idag och möjligheten att hyra TV-program på språng.

Apple TV

Idag släppte Apple också en ny version av Apple TV - Apple TV har nu en HDMI-port och kan spela Full HD 1080p-program. Du kommer också ha möjlighet att visa alla foton och videoklipp från ditt hem iTunes-bibliotek tack vare den inbyggda 802.11n Wi-Fi-antennen. Apple TV kommer också att få en snabb uppgradering som stöder iPad, iPod Touch och iPhone. Med uppdateringen kan du strömma alla program och videoklipp från dina Apple-enheter direkt till din widescreen-tv. Sammantaget packar den nya Apple TVen en punch, mestadels med sitt unika pris på endast $ 99 (från 299 USD). Nämnde jag att det också kommer att stödja Netflix streaming? Ja ... MYCKET GROOVY. Det enda som pissar mig är att jag inte köpte några aktier i Netflix för några veckor sedan! Åh ja, jag antar att jag bara måste vara glad över den nya Apple TVen istället för att bli rik! Ärligt talat har jag försökt få Media Streaming att fungera med Windows 7 och min Xbox 360, men det är bara så långsamt ... Om Apple gör det rätt, kommer den här saken att bli en hit.

Så vad tycker du? Vilken av de nya äppleprodukterna ser du fram emot mest och vilken produkt ska du förbeställa? Lämna oss en kommentar i kommentarfältet nedan och håll dig uppdaterad för mer omedelbara groovyNews!