Apple TV får prisnedsättning, fristående HBO App kommer snart

Apple Watch och nya MacBook var inte de enda saker som meddelades vid sin "Spring Forward" -händelse. Tim Cook meddelade också att Apple TV sjunker från $ 99 till $ 69, vilket är en besparing på $ 30.

Och för att sammanfalla med det meddelandet meddelade HBO, i samarbete med Apple, en fristående streamingapp som heter HBO Now, som kommer att vara tillgänglig för Apple-kunder som börjar i april - vilket kommer att vara premiären för säsong 5 i Thrones spel.

HBO Nu kommer premier på Apple TV, iPad och iPhone i april och kostar $ 14, 99 / månad. Det betyder att du får direkt tillgång till varje episod av varje säsong av alla HBO-originalprogram, sport, dokumentärer etc. Om du inte är säker på att månadsavgiften på $ 15 är värt, erbjuds en gratis 30-dagars provperiod.

För nu är det bara för USA och en höghastighets bredbandsanslutning krävs. För mobila användare krävs minst en 3G-anslutning.

Tänk på att Apple dock inte har uppdaterat sin set-top box sedan 2012. Men med meddelandet om en fristående HBO-app som är tillgänglig, ger den treåriga set-top-boxen en ny känsla.

Om du fortfarande har en Apple TV-tv-generationsmodell och vill fräscha upp den, kolla in vår artikel om hur du ska jailbreak Apple TV. Det ger dig många alternativ inklusive möjligheten att lägga till XBMC och mycket mer.

Kolla in följande video som ger en introduktion till HBO nu:

">

För att få reda på alla meddelanden från Apple idag, inklusive Apple Watch och nya MacBook, kan du se hela Apple-evenemanget här.

Vad tar du med? Är du glada att vi äntligen kommer att kunna få HBO online utan att behöva ett dyrt kabelabonnemang? Sätter du din idé att skära sladden över toppen?

Lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina tankar.