Apples nya iPhone har en tunnare skärm {Rykten}

Enligt den senaste Apple-Rumor-Mill .... Nästa version av iPhone kommer att ha en tunnare skärm.

Förse mig inte fel. Ingen vet säkert när den nya iPhone kommer ut (det var inte på Apples WWDC, även om det fanns rykten som antyder det), eller vad dess specifikationer kommer att vara. Ändå dyker upp många rapporter, vanligen citerade "källor som är bekanta med saken", varje dag.

Hur som helst, den senaste iPhone rykten är ganska intressant. Wall Street Journal säger att den nya iPhone är inställd på att ha en tunnare skärm (det har hittat det från "folk som är bekanta med saken", förstås). Det tillägger att Sharp och Japan Display Inc. redan massproducerar de nya skärmarna.

Det finns en ännu mer intressant aspekt på det här sättet - det sätt det är gjort tunnare är att beröringsgivarna är en del av LCD-skärmen, så ett annat lager, som är ansvarigt för pekskärmen (men gör hela grejen tjockare), skulle inte behövas längre.

Om det var sant skulle Apples liv bli lättare, genom att eliminera en leverantör, och även genom att få plats i den nya iPhone-fallet. Det skulle ge ingenjörerna en hel del alternativ. passar in i ett större batteri, för att kompensera större strömförbrukning av bättre hårdvara skulle vara ett alternativ. Det är också möjligt att enheten har en längre batterilivslängd (förutsatt att strömförbrukningen förbli densamma); eller det kan vara tunnare helt och hållet.

Det var också rykten om att Apple satte en större skärm i den nya iPhone - vilket skulle ge mycket mening eftersom den viktigaste konkurrenten, Samsung Galaxy S III, har en 4, 8 tums en (den senaste Apple-smarttelefonen, iPhone 4S, har en 3, 5 tums skärm).

Enligt samma artikel säger analytiker att den nya iPhone kunde falla under hösten. Fortfarande vet du aldrig, med Apples hemlighet ...