Apple iOS 11.0.3 - Apple släpper ut en annan mindre uppdatering för iPhone och iPad

Det verkar som om det här kommer att bli en vanlig spelning framåt - en vecka, en annan punktuppdatering för den nya iOS 11. Vi har inte ens fått den första stora underhållsuppdateringen - iOS 11.1 - som fortfarande testas. Den här veckan släppte Apple iOS 11.0.3, men den här utgåvan är kanske inte ett måste. Då kan du också säga detsamma om iOS 11.0.2. Så undrar du naturligtvis: Vad är nytt i den här uppdateringen? Vad är förbättringarna? Ska jag ladda ner den?

Låt oss ta reda på.

Vad är nytt i iOS 11.0.3 och varför du kan behöva uppgradera

Enligt Apple är iOS 11.0.3 tillgänglig för iPhone 5s och senare, iPad Air och senare och iPod Touch 6th generation. Uppdateringen, precis som den tidigare versionen, är också cirka 280 MB. Buggfixarna i den här uppdateringen adresserar både iPhone 7 och iPhone 6s. Här är detaljerna:

  • Lös en fråga där ljud och haptisk återkoppling inte skulle fungera på vissa iPhone 7 och 7 Plus-enheter.
  • Adresser ett problem där beröringsingången inte svarade på vissa iPhone 6-skärmar eftersom de inte servades med äkta Apple-delar.

Via Apple

Apple fortsatte med att säga:

Icke-äkta ersättningsskärmar kan ha äventyrat visuell kvalitet och kan misslyckas med att fungera korrekt. Apple-certifierade skärmreparationer utförs av pålitliga experter som använder äkta Apple-delar. Se support.apple.com för mer information.

Så, om du inte äger en iPhone 7 eller har gjort reparationer från tredje part till din iPhone 6s-skärm, kommer du inte se mycket i den här uppdateringen. Ska du uppgradera? Jag säger varför inte, det är inte lika kritiskt som ett viktigt punktutgåva, men samtidigt gör det ingen skillnad om du väljer att hoppa över det. Användare kan förmodligen fördröja det tills något mer väsentligt dyker upp.

IOS 11 verkar vara bra till en bra början och överträffar sin föregångare på mindre än två veckor genom att kräva en marknadsandel på 47%. Vissa användare som min syskon håller fast vid uppgradering eftersom de använder en arbetsutgiven iPhone med äldre 32-bitars apps. Vi har börjat täcka några av de nya funktionerna hittills, till exempel det förbättrade IOS 11 Notification Center. Vi kommer att ha mer detaljer under de kommande dagarna.

Vilka är dina favoritfunktioner och ändringar i iOS 11 hittills? Berätta för oss i kommentarerna.