Lägg till mer funktionalitet till Office 2013 genom att installera Apps

Office 2013 är redan Microsofts mest kraftfulla version än. Det innehåller också många coola nya funktioner som att infoga bilder i dokument direkt från källor som Facebook och Flickr. Även enkla tillägg som väder i Outlook Kalender är en fin touch. Vad som är ännu bättre är att i den här versionen kan du installera produktivitetsprogram från Office Store.

Apps finns tillgängliga för Word, Excel, Outlook, Project, PowerPoint och SharePoint i Office 2013. Precis som med någon appbutik är vissa gratis och andra kostar dig lite pengar.

Lägg till och hantera Office 2013 Apps

Om du vill lägga till en Office-app klickar du på fliken Infoga i bandet och klickar sedan på Apps for Office.

Det öppnar ett annat fönster där du kan bläddra bland appar efter kategori eller söka efter specifika. När du hittar en som är tilltalande klickar du bara på Lägg till.

Om du har lite fritid på din dag och vill få information om tillgängliga appar, gå till Office Store. Här kan du hitta appens krav, detaljer, recensioner och lägga till dem direkt från affären.

När du har använt vissa appar klickar du på rullgardinsmenyn Apps for Office för att få fram din lista. Här har jag installerat ett par - Sticky Notes för Office och Bing News Search.

De flesta apperna öppnas som en sidopanel. Men du kan flytta och ändra storlek på det som fungerar bäst för dig.

Bing News Search Office App

Låt oss ta en närmare titt på vad en Office 2013-app kan göra. Bing News Search App är ett särskilt, jag tycker att det är användbart i Word-dokument. Markera bara ett ord eller en fras i ditt dokument, och appen öppnas med Bing-sökresultat för den.

Bläddra igenom resultaten och om du hittar något du gillar är det enkelt att infoga i doc - even Videos.

Videofunktionen är cool eftersom det kommer pop det i ditt dokument, då kan du och dina kollegor som använder 2013 se den direkt i Word.

Det här är bara ett exempel på de många användbara programmen du kan lägga till i Office 2013. Det är också värt att notera att det mesta av appen som kostar pengar, erbjuder en gratis provperiod så att du kan försöka innan du köper.

Vad är några av dina favoritprogram för Office 2013? Lämna en kommentar nedan och berätta om det!