Android Tips: Öppna länkar utan att lämna en app

När du bläddrar genom dina appar på din Android-telefon är det ibland nödvändigt att klicka på en länk för att veta mer om någonting. Det betyder att länken vanligtvis behöver öppnas med din standardwebbläsare och lämnar appen du är på. Om du vill hoppa över avbrottet, är Flynx appen att försöka.

Flynx för Android

Flynx, en gratis Android-app, låter dig klicka på en länk (från vilken app som helst) och den laddas i bakgrunden och låter dig stanna kvar i appen. Som i exemplet nedan använder jag Twitter ... en där Flynx är otroligt praktisk.

Vid nedladdning kommer du att bli frågad vilket program du vill använda för att öppna länkar. Välj Flynx från listan.

När Flynx blir din standardlänköppnare visas en flytande ikon endast när du klickar på en länk. Som standard visas ikonen längst upp till vänster på skärmen.

En framdriftsfält visas på kanterna på den här ikonen, och när den är klar laddas den bort. Du kan sedan trycka på den för att öppna länken i Flynx-webbläsaren.

Webbläsaren visas halvvägs ner på skärmen, med den ursprungliga appen fortfarande i bakgrunden - i det här fallet Twitter.

När du är färdig att läsa innehållet i länken och vill gå tillbaka till din app kan du dra den flytande ikonen mot mitten och in i x- ikonen som visas.

När du väljer flera länkar lägger de in i den ordning de klickade på. Om de är oöppnade indikerar ett rött nummer hur många länkar som är laddade och redo för visning.

Varje länk har en angiven ikon, och du kan trycka på dessa för att växla från en länk till en annan.

Länkar sparas i Flynx-webbläsaren precis som en historikfunktion i andra webbläsare. Öppna appen och välj "Browsningshistorik" och du får en lista över alla länkar du öppnat med Flynx på din Android-enhet.

Det här är en ganska smart Android-app, och det tar inte lång tid för dig att vänja sig. Eftersom länkarna laddas i bakgrunden kan du fortsätta att bläddra igenom ditt e-postmeddelande, Twitter-flöde och till och med gå till andra appar fritt.