Hur man anpassar Firefox 4-verktygsfältet och gränssnittet

Firefox 4 har definitivt fått både Chrome och Internet Explorer 9-slår i en sak, och det är anpassningsbarhet. När jag först hämtade Firefox 4 var jag inte säker på att jag gillade det nya gränssnittet. Men efter lite tweaking kan det vara tillräckligt att göra Firefox till min nya standardwebbläsare. Anpassa Firefox-gränssnittet är enkelt, och vi hjälper dig att komma igång med våra instruktioner nedan.

Steg 1

KlickaFirefox- knappen längst upp till vänster i webbläsaren. Från menyn Välj alternativ> Layout i verktygsfältet ...

Steg 2

Från verktygsfältet och fönstret Anpassa verktygsfält kan du lägga till objekt i verktygsfältet genom att dra dem rakt till det. Till exempel, eftersom den vanliga adressfältet fungerar som en sökruta, varför inte bara ta bort den separata dedikerade sökrutan?

Viktigare är att du kan dra objekt runt och ta bort dem eller placera dem på en ny del av verktygsfältet.

För att flytta flikarna under verktygsfältet och adressfältet, högerklicka fältet och sedan avmarkera flikar på toppen . Du kan också justera verktygsfält och till och med lägga till de gamla äldre stilknapparna om du aktiverar menyraden . *

* Du kan också bara trycka på Alt- tangenten för att växla menyraden.

Slutprodukten

Efter några minuters anpassning kan du ha en helt annan verktygsfält längst upp i webbläsaren. Som visas nedan har jag tagit bort de objekt jag inte använder och flyttat runt flikarna. Om det blir svårt, tveka inte att ställa frågor som du har i kommentarfältet nedan! Ha en groovy tid att anpassa Firefox 4-verktygsfältet.