Amazon Prime erbjuder prenumeranter Gratis Pre-Released eBooks

Amazon erbjuder sina Prime-medlemmar många fördelar som gratis strömmande innehåll via Amazon Instant Video och gratis 2-dagars frakt. En annan cool ny funktion som jag märkte på min Kindle Fire HDX är att du kan få en gratis förutgiven eBook en gång i månaden.

Amazon Prime: Gratis eBook En gång i månaden

Varje månad erbjuder Amazon Publishing redaktörer dig möjlighet att ladda ner en eBook gratis. Vid tidpunkten för detta skrivande fanns det fyra böcker att välja ut, det kan givetvis förändras i framtiden. Du kan också få Amazon att skicka ett mail när nya val är tillgängliga.

På Kindle Fire öppnar du bokhandeln och trycker på Kindle First från listan.

På din dator, logga in på Amazon, öppna Kindle eBooks-avdelningen och sedan Kindle First under populära funktioner.

På din Kindle, tryck bara på den du vill läsa och ladda ner den till din enhet. Eller välj boken du vill läsa från din webbläsare, välj sedan Kindle eller annan enhet som du vill skicka den till. Kom ihåg att om du inte har en Kindle, kan du skicka den till någon enhet som kör Amazon Kindle-appen.

De e-böcker du kan välja från är redaktörens val av Kindle eBooks som är pre-release. Eftersom du bara får fyra att välja på, kan det inte vara allas kopp te. Men det innehåller böcker från en mängd olika kategorier som Romance, Fantasy ... Horror. Kom också ihåg att du kan läsa en bok gratis en gång i månaden genom Kindle Owners 'utlåningsbibliotek. På så sätt kan du göra två gratis e-böcker. Så det är nödvändigt att vara något du kommer att tycka om mellan de två alternativen. Detta är bara en annan cool fördel med att vara Amazon Prime-medlem som kostar dig 79 dollar per år.

Är du en Amazone Prime medlem? vad är dina favorit fördelar med det? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta!