Håll koll på dagliga iOS Apps Gone Free

Varje dag går flera iOS-appar gratis och vissa finns tillgängliga till kampanjpriser. Att hålla reda på alla är en tidskrävande uppgift. Här är några sätt att hålla reda på de appar som går gratis varje dag.

AppShopper

AppShopper är en av de bästa gratisapplikationerna för att hitta dagliga erbjudanden och appar på ett regelbundet sätt. Den är tillgänglig som en webbapplikation, liksom för iPhone, iPod touch och iPad. Öppna App Store och installera AppShopper på din iOS-enhet.

När du har installerat, starta programmet och du kommer att visas de mest populära appsna som gått gratis eller finns tillgängliga på marknaden.

Du kan även anpassa sökningen genom att sortera ut gratis och betalade appar, välja lämpliga kategorier och typer som innehåller appuppdateringar, nya släppt och prisfall.

Andra flikar innehåller vad som är nytt, önskelista, mina appar och mer. Fliken What's New (Nya fönstret) visar dig alla nyligen tillagda appar i App Store som genomgår kampanj.

Om du vill kan du även söka efter appar som du letar efter för att underlätta processen. Tryck på fliken Fler på din iPhone och välj Sök.

Sök i appen du letar efter.

Tryck på Inställningar på fliken Populär. För att ändra inställningar måste du registrera dig för ett konto på Appshopper.

Klicka på Skapa konto-knappen och välj önskad inloggningsinformation.

Efter att du loggat in kan du aktivera push- och e-postmeddelanden för att meddela dig om prisfall och uppdateringar. Du kan även ändra de kategorier du vill se i App Shopper genom att klicka på kategorikonen och mycket mer.

2. Gratis app en dag

Som namnet på appen föreslår, listar gratis app en dag de bästa betalade programmen som är tillgängliga gratis. Sök bara FreeAppADay och installera den från App Store. När du startar appen för första gången kommer det att visa dig 5 betalda appar som har gått gratis i App Store.

Du kan bläddra i spel och appar baserat på kategorier samt genom att klicka på knappen Spel eller Apps högst upp.

Där har du det, några praktiska verktyg för att hjälpa dig att hålla reda på alla de senaste erbjudandena och applikationserbjudanden i App Store. Kolla även in vår andra artikel om fler sätt att hitta gratis och rabatterade iOS-appar.