Amazon tillkännager helt ny Kindle App för Android och iOS

Amazon rullar ut en stor uppdatering av sin Kindle mobilapp för Android och iOS den här veckan. Den innehåller en helt ny design och gör det mycket lättare att vända telefonen eller surfplattan till en bok som du kan läsa var som helst. Det gör det lättare att vända mellan sidor och hitta andra saker medan du är på språng.

Detta är en stor översyn för Kindle-appen och resultatet är i grunden en helt ny produkt. "Den helt nya Kindle-appen som gör det enklare än någonsin att vända telefonen eller surfplattan till en bok, så att du kan läsa när som helst, var som helst", en Amazon-anteckning. "Vi har byggt den nya Kindle-appen från grunden för bokälskare, vilket ger läsarna lätt tillgång till allt de kanske vill göra med sina böcker, på ett och samma ställe", säger Chuck Moore, Vice President, Kindle. Oavsett om du använder Android eller iOS, här är en titt på vad du kan förvänta dig.

Amazon Kindle App för mobil

Det finns flera nya funktioner i den här stora appuppdateringen. Här är en titt på de största förändringarna.

  • Alla nya gränssnitt . Amazon säger att denna nya design var inspirerad av böcker och syftar till att boka älskare. Den nya utseendet känns större bokomslag, nya ljus och mörka bakgrunder, en ny appikon och nya teckensnitt.
  • Ny enkel sökning. Sökfältet är nu alltid tillgängligt i hela appen. Oavsett om en bok finns i ditt bibliotek eller i Kindle Store, så blir det lättare att hitta den.
  • One-tap Access. Nederst på skärmen finns en ny navigeringsfält som automatiskt visar ikonen för boken du läser. Det låter dig också växla mellan sidor, ditt bibliotek och mer.
  • Goodreads iOS Integration. Goodreads är ett dotterbolag till Amazon med 65 miljoner medlemmar och är byggt i den nya Kindle-appen. Det låter dig interagera med Goodreads-gruppen av läsare som gillar liknande böcker. Du kan dela anteckningar och höjdpunkter i avsnitt som du har lagt till i dina böcker. För närvarande stöds detta bara i iOS-versionen med Android-support som kommer i en framtida release.

Denna nya Kindle app kommer i en tid när företaget firar 10-årsdagen av Kindle. Just nu är nästan allt Kindle till salu. Från eReaders till Amazonas Kindle-tjänster är det just nu en bra tid att få en ny enhet och lagra ditt eBook-bibliotek.

För att få en bättre förståelse för alla förändringar, kolla in följande video från Amazon som visar den nya och förbättrade Kindle-appen i åtgärd.

">

Använder du den nya uppdaterade Kindle-appen på din iOS- eller Android-enhet än? Låt oss veta vad din favorit nya funktion är i kommentarfältet nedan.