Få en AT & T Nokia Lumia 900 4G på billiga

Jag har tidigare berättat om en gratis Nokia Lumia 900 på AT & T, men även om du missat det erbjudandet, har du fortfarande lycka till. Du kan nu få det på det billiga som i $ 39.99 billigt.

Nokia, AT & T och Microsoft vill göra den här telefonen till en framgång. Så de drar ut alla stopp för att göra den här telefonen överkomlig för alla.

Här är vad jag menar. Om du får din Lumia 900 4G från Amazon Wireless genom att förlänga ditt nuvarande kontrakt (vare sig det är en individ- eller familjeplan) med 2 år får du det för 39, 99 USD. Om du lägger till en rad i ditt individuella kontrakt, är det 49, 99 dollar, medan du lägger till en rad i ditt familjeavtal kommer du att få Lumia 900 4G för 139, 99 dollar.

Om du bara vill ha telefonen, utan kontrakt, är det $ 449.99. Det här alternativet kostar mer inledningsvis, men du kommer sannolikt att spara pengar genom att inte behöva kopplas till en tvåårig dataplan.

Låter som ett ganska bra erbjudande, eller hur? Speciellt eftersom det är en ganska intressant smartphone, med funktioner som en 4, 3 tums skärm och en 1, 4 GHz CPU, samt en 8 megapixel kamera.