Så här uppdaterar du Firefox 4 manuellt

Om du har kört Firefox 4-frågan kandidaten eller beta, det finns en bra chans att du fortfarande behöver uppdatera. Firefox är som standard utformat för att regelbundet leta efter uppdateringar och uppmanar dig att installera dem, men om Firefox aldrig öppnas tillräckligt länge så kommer det inte att bli en chans att kontrollera efter uppdateringarna. Så om du bara är en deltid Firefox-användare kan du komma igenom det här problemet genom att manuellt kolla efter uppdateringar. Vi visar dig nedan!

Steg 1

KlickaFirefox- knappen längst upp till vänster på skärmen och välj sedan Hjälp> Om Firefox.

Klicka inte på hjälptexten, av någon anledning bestämde Mozilla att den skulle bli en länk medan den fortfarande innehåller en undermeny. typ av irriterande.

Steg 2

När fönstret Om Mozilla Firefox är öppet ska det automatiskt börja söka efter uppdateringar och ladda ner dem.

När nedladdningen är klar klickar du på knappen Apply Update . Firefox startar om, så ska din uppdatering tillämpas.

Gjort!

Din Firefox-klient är nu helt uppdaterad! Om sidan visar också din aktuella versionsinformation. Såsom visas i denna handledning, trots att jag har uppdaterat, är min Firefox fortfarande på 4, 0-det här beror på att Mozilla har startat ett snabb-push-uppdateringssystem som skickar ut mindre snabbkorrigeringar. uppdateringarna är inte tillräckligt stora för att validera en versionsändring.