Marvel Avengers 10-disc Blu-ray Collector Box Hits Amazon

Är du en fan av de senaste Marvel-comic-baserade superhero-filmerna? Om så är fallet kan detta maximera ditt intresse. Nu tillgänglig för förbeställning på Amazon är en 10-skivsamlareupplaga med 6 filmer, unikt konstverk, regissörs kommentar och en glödande Tesseract-kub, som alla förpackas snyggt i en replik av Nick Furys portfölj.

Förbeställningen går för ungefär 36% av MSRP på 139, 96 dollar på Amazon med gratis super sparare (eller Prime) frakt. Intresset för detta förutsätter givetvis att du antingen är en stor Avengers fan, eller du vill bara få alla skivor på fysiskt (Blu-ray) media.

Så hur ställer de här samlarna upp sig mot att köpa de fysiska Blu-ray-kopiorna. Låt oss titta på vad som finns i lådan och vad det enskilda priset är för varje objekt.

Filmtitel Individuellt pris *
 1. Marvel's The Avengers (Blu-ray 3D och Blu-ray)
 2. Captain America: The First Avenger (Blu-ray 3D och Blu-ray)
 3. Thor (Blu-ray 3D och Blu-ray)
 4. Iron Man 2 (Blu-ray)
 5. The Incredible Hulk (Blu-ray)
 6. Iron Man (Blu-ray)
 7. Bonus Disc - "The Phase One Archives" (Blu-ray)
 8. Collectible förpackningar med exklusiva memorabilia från Marvel Cinematic Universe
 1. $ 30
 2. $ 32
 3. $ 31
 4. $ 15
 5. $ 14
 6. $ 15
 7. Inte tillgänglig
 8. Inte tillgänglig

Totalt pris: $ 137
Prisskillnad: $ 2

* Amazon.com priser

När du tittar på kumulationspriset för alla 6 filmer som ingår i paketet, kommer det ner till en skillnad på 2 dollar mellan att köpa dem separat och köpa kollektörspaketet. Så, om du är angelägen om att hämta alla dessa filmer, kan samlingsboxen vara värt det extra paret för alla exklusiva memorabilia och bonusskivor som ingår.