80: e Weekend med Pac-Man + Turneringar för Android

Även om du inte är gammal nog att komma ihåg att spendera otaliga timmar och kvartaler på arkaden som spelar Pac-Man, vet du definitivt om det legendariska spelet. Nu kan du återuppleva äradagarna, eller få en historielektion genom att spela det officiella Pac-Man arkadspelet för Android.

Pac-Man + Turneringar för Android

Installera Pac-Man + turneringar från Google Play Butik. Detta är den bästa porten i det ursprungliga Pac-Man-spelet jag någonsin har spelat. Spelet, låter, scener mellan nivåer ... allt är som originalet. Här är en titt på det som körs på Nexus 7 i landskapsvisning.

I stående läge får du en bild av en virtuell styrspakskontroll, men jag tycker det är lättare att bara flytta Pac-Man runt labyrinten med min finger. Spelet är gratis, men annonsen stöds - du får en annons för andra spel efter varje "Game Over" eller avslutar spelet.

Turneringsläget har ständigt uppdaterade nya labyrinter med varierande färgscheman, nya bonusposter som cheeseburgers och pommes frites (inte bara de klassiska fruktvarorna).

Du kan bli av med annonser i en månad för $ 0, 99 eller dike dem för gott för $ 4, 99 via ett inköp i app. Det finns också alternativ att köpa ytterligare tokens.

Medan det är häftigt att återuppleva mitt favoritarkadspel från och med dagen, är det inte lätt att spela på en pekskärm för att ställa upp och styra Pac-Man med en fysisk joystick.

Ha en rolig helg!

">