Update - Introduktion till GroovyPremium

Tillbaka 2007 grundade jag med målet att tillhandahålla den bästa tekniken resursen på nätet för både nya och avancerade datoranvändare. Jag ville ha webbplatsen att ha det bästa innehållet, men det är fortfarande lätt att navigera, rena distraktioner, och förstås .... fri.

Sex år och 4000+ publicerade artiklar senare har blivit det blomstrande samhället jag hoppades att det skulle bli! Vi publicerar nyheter, tips, recensioner och hur man läser varje dag för nästan en miljon groovyReaders varje månad. Mer än vad som helst har det varit en fantastisk resa och ett riktigt nöjesmöte och att bli nära med så många olika människor från hela världen. Beviljas, det har också varit mycket hårt arbete men du läsaren gjorde varje ord värt det!

[button link = "https:///3-ways-to-support/" bg_color = "# 1e53a1"] Gå med oss! [/ button]

Nästa kapitel av

Under de senaste månaderna när vi har blivit vägen mot en ny milstolpe av 4000 publicerade groovyPosts har -teamet arbetat hårt för att göra upplevelsen här ännu bättre för våra läsare. Och det är vad vi har gjort med en helt ny Premium Reader-upplevelse för webbplatsen som fokuserar på innehållet och samhället. De två viktigaste aspekterna av !

Introducerar groovyPremium, vår nya premiumläsareupplevelse! För mindre än en kopp kaffe, ger groovyPremium dig läsaren alla nya funktioner som ger fokus till vårt innehåll, lägger till flera nya gemenskapsfunktioner och ger de intäkter som behövs för att fortsätta vår tillväxt och säkra webbplatsens framtid.

Några av dessa nya funktioner inkluderar:

  1. 100% Ad-Free webbupplevelse på
  2. En plats vid det redaktionella runda bordet!
  3. Ladda ner alla artiklar i PDF-format.
  4. Tillgång till vårt nya Premium Members Only-forum.
  5. Inga fler popup-nyhetsbrev!
  6. och mer….

Flera prenumerationsalternativ finns tillgängliga, inklusive en månatlig, årlig eller livstidspensionsplan. Som alltid kommer alla intäkter att användas till stöd för webbplatsen och nya funktioner för dig läsaren (som vi tänker på dem).

Jag har utformat det nya Premium-prenumerationsalternativet med dig i läsaren. På bara några dollar per månad finns det ingen risk och du kan avbryta när som helst. Alla detaljer finns på GroovyPremium detaljer sidan, inklusive alla nya funktioner etc ...

Jag är väldigt exalterad inför framtiden och det här nya kapitlet för vårt samhälle. Jag uppmuntrar alla att dra nytta av GroovyPremium och bli supportande medlemmar idag!

[button link = "https:///3-ways-to-support/" bg_color = "# 1e53a1"] Gå med oss! [/ button]

-Steve Krause

grundare