Giveaway: White Noise Pro för iPad

Kommer du ihåg den första App du hämtade när du först fick din iPhone? Jag gör - White Noise. Det är därför jag är väldigt mycket glada att kunna meddela att från och med idag kommer att ge bort 10 White Noise Pro-licenser till våra läsare, med TMSoft.

Innan jag förklarar hur reglerna för vår giveaway är här en snabb skärmdump av denna fantastiska iPad-app!

White Noise spelar en mängd 40 professionellt inspelade omgivande ljud. Att ha ljudmiljöer som spelar i bakgrunden är trevligt för avkoppling, sömn eller fokusering på ditt arbete.

Den har ett intuitivt täckflödesgränssnitt. Dra igenom katalogen av omgivande ljud för att höra hur de låter.

Öppna Mix Pad för att komma åt katalogen av omgivande ljud. Detta låter dig spela flera ljud samtidigt. Tryck på plusikonen och välj enskilda ljud från katalogen och skapa din egen mix.

Justera sedan ljudmiljön så att den passar dina behov.

Den innehåller också en digital klocka. Dra åt vänster eller höger på skärmen för att ändra färg och ljusstyrka.

Ställ in timern för att stänga av den vid en viss tidpunkt eller ställa in ett alarm för att vakna.

Om du vill spela in, mixa och skapa egna ljudband, hämta appen White Noise Recorder.

Vit brus finns på Mac, iPhone och iPod touch. Pro-versionen är endast iPad.

White Noise Pro är bra app om du gillar stadig bakgrundsbrus för att hjälpa dig att sova, koppla av eller bara fokusera. Alla ljud är professionellt inspelade och låter bra. Plus du kan ta med dina ljud med dig på språng. Häftig!

Nu ... Tillbaka till vår Giveaway!

Reglerna

Följ de två enkla stegen nedan för att komma in i Giveaway. Fredag ​​12/30 @ 17:00 (Pacific) vi kommer att tillkännage vinnarna av de 10 White Noise Pro-licenserna. De valda kommer att kontaktas via Facebook och Twitter med lösenkoderna!

Steg 1

"Gilla" oss på vår Facebook-sida eller klicka bara på "Gilla" nedan.

">

Steg 2

Re-Tweet detta inlägg med följande text: @ Jag skulle älska en groovy kopia av #WhiteNoisePro tack !!! - http://gpo.st/wnp-giveaway

Vänligen glöm inte de givna sluten fredagen den 12/30 @ 17:00. Om vi ​​inte kan kontakta dig efter 24 timmar kommer en annan vinnare att väljas.

Medan du väntar på att de givna vinnarna meddelas, var god att ta en kopia av White Noise Lite. Det är gratis och fungerar på alla iDevices inklusive iPad, iPhone och iPod.