Tips för hantering av appar i iOS 7

Ett av de mer irriterande problemen med appar i tidigare versioner av iOS var att ständigt uppdatera appar. Det problemet har förändrats i IOS 7, liksom ett par andra saker att tänka på när man hanterar dem. Här är en titt på några användbara tips.

Uppdatera automatiskt program

Detta är en som någon användare av IOS kommer att vara glad om. Dina apps uppdateras i bakgrunden - en lyxig Android-användare har redan haft en viss tid. Du kanske vill kontrollera om detta händer eller inte. Gå till Inställningar> iTunes & App Store . Under Automatiska nedladdningar kan du slå på eller av funktionen.

Uppdatera appinnehåll i bakgrunden

Om du ofta använder en viss app kanske du vill att den ska uppdatera sig i bakgrunden. Gå till Inställningar> Allmänt> Bakgrundsapprecension och välj den du vill uppdatera.

Tänk på att detta kan slå batterisjuka hårt, så jag rekommenderar att du bara aktiverar de appar som du använder mest för att uppdateras. Släck sedan resten av dem.

Stäng av kontrollcenter när du använder appar

Medan det nya kontrollcenteret i iOS 7 är en bättre upplevelse, vill du antagligen inte att den dyker upp medan du spelar ett spel eller använder vissa appar. Kolla in vår artikel om hur du inaktiverar Control Center när du använder appar.

Lägg alla appar i en mapp

Om du gillar att hålla sakerna snygga på din telefon eller surfplatta kan iOS 7 nu ge dig en obegränsad mängd appar i en mapp. Tidigare fanns det restriktioner på det belopp du kunde lägga i en mapp. Nu kan du hålla din hemskärm ren, lägg alla dina appar i en enda mapp - eller ett par mappar - och använd Spotlight-sökning för att dra upp dem.

Förresten kanske du undrar var Spotlight är. Dra bara fingret ner på startskärmen, och det kommer att komma upp.

Har du några favorittips du använder för appar i iOS 7? Lämna en kommentar nedan och berätta om det!