Windows Phone 8.1 Gains WatchESPN App

Om du är en Windows Phone 8.1-användare och en stor idrottsfläkt så kommer du gärna att veta att idrottsmyndigheten ESPN nu har sin WatchESPN-app tillgänglig för användning nu.

Det låter dig titta på live-spel, studioshow, och få tillgång till ESPN, ESPN2, ESPN3, ESPNU, ESPNEWS - du kan också titta på on-demand klipp för att se de senaste sporthöjdpunkterna. Du måste logga in med ditt kabelleverantörs användarnamn och lösenord för att använda det.

Tillgång till direktuppspelningsvideon är endast tillgänglig i USA och kan inte inkludera din kabelleverantör. De flesta av de stora killarna som AT & T Universe, Comcast och COX sägs fungera med det. Jag lever ut i pinnarna på landsbygden MN och jag såg inte min lokala killarlogotyp, men om du knackar på fler leverantörer kommer det upp en lista med flera andra leverantörer.

Hämta WatchESPN från Windows Phone Store

Det är också värt att nämna att WatchESPN också finns tillgängliga datorer och andra enheter som kör Windows 8.1 från Windows Store.

Jag hämtade bara appen så att jag kunde få ut den här nyheten till dig. Jag kommer att börja leka med det under de närmaste dagarna och ge mer information.

Om du använder den på din Windows Phone 8.1, lämna en kommentar nedan och berätta om din erfarenhet!