Så här inaktiverar du Gmails konversationsvy

Om du frågar mig, är en av de största innovationerna som Google har lagt till e-post, konversationsvyn. Det är inte svårt att se att många håller med och även Microsoft har inkluderat det i Outlook 2010. Men det finns inga människor som får sin Mojo störda om de inte kan se rikliga separata e-postmeddelanden på deras sida.

Som standard är konversationsvy aktiverad för alla Gmail-konton. Konversationsvyn organiserar relaterade e-postmeddelanden som delar samma ämne och tidsintervall i grupper. Dessa grupper av e-postmeddelanden blir gängade så att du enkelt kan se konversationens historia, om du undrade vad inspirerade Google Wave ... det var det!

Hur som helst, när konversationsvyn är inaktiverad kommer dina e-postmeddelanden att gå tillbaka till det vanliga förvirrande formatet som alla var vana vid 1998. Men det kan vara vad du vill eller behöver . Till exempel när en person lämnar en kommentar på en får jag ett mail omedelbart, och Gmail brukar gruppera dem lite konstigt så att konversationsvisning verkligen gör det enklare att läsa dem. Det är väldigt enkelt att ändra, låt oss titta på det.

Så här stänger du av konversationsgrupperade e-postmeddelanden i Gmail

Steg 1

I Gmail, klicka på knappen Inställningar för att gå till inställningssidan. Du ska automatiskt vara på fliken Allmänt . Där Bläddra ner till Konversationsvy och välj Konversationsvisning .

Gjort!

Nu ska konversationsvyn vara avstängd! Det tog bara ett enkelt steg, groovy eh?