Windows 10 Tips: Gör Edge Browser Open till flera webbsidor

Windows 10 har en ny webbläsare som heter Microsoft Edge, och det är rent, snabbt och mer intuitivt än Internet Explorer någonsin var. Edge-webbläsaren är inte helt klar ännu - fler funktioner som att lägga till plugins kommer att läggas till under de kommande månaderna.

Ändå är det en uppfriskande förändring för Windows, och det finns olika inställningar du kan tweak för att få det att fungera hur du vill. En sak det kan göra, som i andra webbläsare, är öppen för flera hemsidor. Så här ställer du in det här.

Open Edge Browser till flera webbsidor

Starta Edge och klicka på knappen Fler åtgärder i övre högra hörnet. Välj sedan Inställningar från menyn.

Bläddra ner lite och hitta sektionen Öppna med och välj En specifik sida eller sidor . Klicka sedan på rullgardinsmenyn och välj Anpassad.

Lägg sedan till de webbplatser du vill ha Edge öppna med ... i det här exemplet har jag lagt till tre olika webbplatser.

Nu när du öppnar Edge, öppnas alla webbplatser du lagt till i olika flikar. Den sista webbplatsen du lägger till kommer att vara den som visas när du startar Edge.

Det är allt som finns där. Vad är dina tankar på Microsoft Edge-webbläsaren hittills? Låt oss veta i kommentarsektionen nedan.