Windows 10 Ny kumulativ uppdatering KB3120677 tillgängligt nu

Microsoft rullade i dag Windows 10 kumulativ uppdatering KB3120677. Denna uppdatering tar upp några problem med integritetsinställningar som drabbades av "ett extremt litet antal personer" som installerade Windows 10 November Update Version 1511 Build 10586.

Vi rapporterade nyligen om Microsoft och uppdateringen från november från Media Creation Tool (MCT) samt Windows Update. Tja, idag restaurerade företaget uppdateringen och den här nya kumulativa uppdateringen åtgärdar sekretessinställningar som ledde till att den drogs i första hand.

Om du uppgraderade till November Update version 1511 och stängde av de sekretessinställningar som visas nedan, återställde uppdateringen dem till standardvärdet, som är på.

Windows 10 Kumulativ uppdatering KB3120677

Här är en titt på en del av denna uppdaterings beskrivning från Microsoft:

Nyligen lärde vi oss om ett problem som kunde ha påverkat ett extremt litet antal personer som redan installerat Windows 10 och tillämpade novemberuppdateringen (Version 1511). När uppdateringen av november var installerad kan ett fåtal inställningsinställningar oavsiktligt inte behållas för annonserings-ID, bakgrundsappar, SmartScreen- filter och synkronisering med enheter . Det här problemet har åtgärdats i den uppdatering som följer med KB3120677.

Viktigt Om du installerar ett språkpaket efter installationen av den här uppdateringen måste du installera om den här uppdateringen. Därför rekommenderar vi att du installerar alla språkpaket som du behöver innan du installerar den här uppdateringen. Mer information finns i Lägg till språkpaket till Windows.

Som alltid kan du vänta på att den ska installeras automatiskt eller manuellt genom att gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update .

En omstart krävs och om du har meddelanden aktiverad ska du se den visas på skärmen. Du kan alltid schemalägga omstart för en tid som fungerar bäst för dig. För mer om det, läs vår guide om hur du schemalägger Windows 10 Update startar om.

Efter omstart kommer du att märka att uppdateringen gav byggnumret upp från 10586.3 till 10586.14. För att kontrollera det, starta Kör från den dolda snabbåtkomstmenyn och skriv: winver och tryck på Enter.

Windows 10 november uppdatera Bottom Line?

Efter några dagar av dålig kommunikation från Microsoft med att dra i novemberuppdateringen och nu återställer den, tror vi att allt är slutligen utarbetat, och den här uppdateringen hjälper till med situationen.

Om du inte har fått novemberuppdateringen än, kan du antingen vänta på att den ska visas via Windows Update eller installera den manuellt via Microsoft Creation Tool.

För mer om varför du kanske inte har fått det ännu, och hur man installerar det manuellt, läs vår artikel: Får du inte uppdateringen av Windows 10 november? Installera det manuellt.