Windows 10 Mobile Preview Bygg 10586 tillgängligt nu

Microsoft rullade idag Windows 10 Mobile Build 10586 för Insiders i snabbringen. Det innehåller inga betydande förändringar, men innehåller flera buggfixar och förbättringar. Detta borde vara förhandsgranskningen innan den sista RTM-versionen släpps till alla mycket snart.

Denna byggnad borde också vara den som rullar ut på Lumia 950 som är Microsofts nya flaggskepps telefon som säljs senare i veckan.

Hej Mobile #WindowsInsiders, Build 10586.11 är nu tillgänglig för Snabba ringen! https://t.co/pwqKHuIPwp

- Gabriel Aul (@GabeAul) 18 november 2015

Windows 10 Mobile Preview Bygg 10586.11

Här är vad Microsoft har fixat i den här byggnaden enligt blogginlägget av Gabe Aul:

  • Vi har åtgärdat problemet som orsakade att Start-upplevelsen blev skadad (förstörd) efter uppgradering och återställning av en säkerhetskopia från en telefon som hade en annan upplösning.
  • Du borde nu kunna ställa in dina standard spara platser via Inställningar> System> Lagring och det kommer att korrekt återspegla de aktuella lagringsinställningarna. Ditt SD-kort ska inte heller dyka upp som ett skräpnamn i lagringsinställningarna.
  • Flytta program till ett SD-kort ska inte längre orsaka att dessa appar kraschar.
  • Vi har gjort förbättringar av Messaging + Skype-appen - genom både appuppdateringar via Store och även på serverns sida.
  • Detta bör ses mindre att återuppta / ladda text när du byter appar.
  • Den fysiska kameraknappen ska fungera igen om den inte fungerade för dig tidigare.
  • Appar och spel ska hämtas från Store på ett tillförlitligt sätt.

Och som alltid finns det några kända problem med den här förhandsgranskningsbyggnaden som inkluderar följande:

  • Efter att vi släppte Build 10581 till Windows Insiders i Fast-ringen upptäckte vi ett fel i byggnaden som gör att filsystemet blir delvis skadad efter att ha gjort en fabriksåterställning. För de av er som gjorde en fabriksåterställning av din telefon märkte du förmodligen inte det här problemet på Build 10581. På grund av det här felet kommer dock uppgraderingen till Build 10586 att få telefonen att gå in i en omstartslinga när uppgraderingen är klar - omstart vid Windows eller operatörslogotypen. För att återställa din telefon kan du använda kombinationen av hårdvaruknapp för att återställa din telefon vilket kommer sedan att sätta den på OOBE-upplevelsen på Build 10586. Vi rekommenderar starkt att du gör en säkerhetskopia av telefonen * innan * uppgraderar till Build 10586 på grund av att den här buggen. Dessutom kan du också återställa telefonen genom att använda Windows Device Recovery Tool för att gå tillbaka till Windows Phone 8.1 och sedan uppgradera till Build 10586.
  • Att distribuera Silverlight-appar via Visual Studio till din telefon fungerar fortfarande inte i den här byggnaden. Problemet kommer att lösas med utgåvan av Visual Studio 2015 Update 1 den 30 november. Du kan distribuera UWP-appar till din telefon utan några problem.
  • Det finns ett känt problem där kakel för Insider Hub fortfarande finns under Alla appar men öppnas inte. Insider Hub ingår inte i denna byggnad. Det finns inget sätt att få tillbaka det tyvärr. Det kommer dock att återkomma i ett framtida flyg! Under tiden, använd Insider Hub på datorn som en lösning.

För att fånga den senaste byggnaden, gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Telefonuppdatering .

Jag laddar ner det till mitt test Windows Phone, Lumia 635. Vi skulle också vilja veta vad du tycker om den senaste byggnaden också. Lämna en kommentar nedan och meddela oss.