Windows 10 Förhandsgranska Bygg 16288 för PC och Mobil Bygga 15250 Nu Tillgänglig (Uppdaterad)

Microsoft rullade idag Windows 10 Build 16288 till Insiders i Fast-ringen. Den här nya byggnaden kommer 11 dagar efter det att den rullade ut Insider Build 16281 för att sparka månaden av. Det finns också en ny release för Windows Phone för testare i snabbringen med Windows 10 Mobile Build 15250.

Nya byggnader för Insiders i Fast-ringen var försenade förra veckan medan laget fixade ett blockeringsproblem. Dona Sarkar gjorde meddelandet om utvecklingsproblemet förra veckan via Twitter.

#WindowsInsiders: det finns ingen bygg idag, fredag ​​eller mån. Vi har en åtgärd för vårt blockeringsproblem, måste testas och sedan distribueras till Canary / Selfhost.

- Dona Sarkar (@donasarkar) 7 september 2017

Förhandsgranska Windows 10 Insider Build 16288

Precis som alla senaste Insider-utgåvor för PC, är Fall Creators Update, som kommer att släppas 17 oktober, i stabiliseringsfasen och det finns inga nya funktioner att rapportera. Men det här inkluderar flera buggfixar och förbättringar av förbättringar av Microsoft Edge, Windows Shell, Gaming, Device and Input.

När du har installerat den här byggnaden kommer du också att märka att vattenstämpeln som vanligtvis ligger längst ned till höger på skrivbordet är borta. Och du kommer se OS säger att det är version 1709 men tror inte hype. "Det här är inte den sista byggnaden som vi ännu inte är färdiga." Skriver Dona Sarkar i meddelandet "Vi börjar just nu fasen med att checka in den slutliga koden för att förbereda oss för den slutliga utgåvan. Så vi kommer att ha fler byggnader för att släppa till Windows Insiders mellan nu och då. Och skrivbordets vattenstämpel kan visas igen i dessa byggnader. "

Här är de allmänna förbättringarna och korrigeringar i denna byggnad. Se till att du kolla in den fullständiga ändringsloggen för mer information om vad som har förbättrats med Edge, Input och Windows Shell.

  • Vi har löst ett problem där Inställningar kan krascha om en Bluetooth-enhet stängdes av när Bluetooth-inställningssidan var öppen.
  • Vi har fastställt ett problem från de senaste flygningarna, vilket resulterade i att vissa Insiders har problem med att Store-appar ska börja misslyckas med att aktivera efter att ha lanserats några gånger.
  • Vi löst ett problem där om bildspelet på låsskärmen var inställt på en OneDrive-mapp som innehöll bilder som endast var i standarden, skulle alla bilder hämtas till datorn medan datorn var låst (går igenom varje bild). Dessa bilder kommer nu att hoppas över.
  • Om du har stött på ett problem där Spotlight visas fast på en viss bild, har vi lagt till logik så att den nu ska återställas efter högst 7 dagar.

Uppdatering 9/13/17: Om du har problem med att få den här byggnaden att installera är du inte ensam. När du försöker få byggnaden börjar den initialisera i några sekunder och sedan se meddelandet nedan och det spelar ingen roll hur många gånger du trycker på Retry-knappen.

Det är uppenbarligen "ett problem" men Microsoft Insider Team är medveten om det. Insiderlaget tweeted följande:

Hej Insiders! För er som inte kan ladda ner 16288 PC Fast build, undersöker vi grundorsaken. Mer information snart!

- Windows Insider (@windowsinsider) 12 september 2017

Då skickade laget ut följande tweet som en uppdatering som säger att den är fast och saker ska vara tillgängliga snart.

UPDATE: PC-byggproblemet är fixat! Varje variant kommer att gå live när det slutar publicering. ETA ~ 2 timmar för varianter att bli tillgängliga.

- Windows Insider (@windowsinsider) 13 september 2017

Tja, det är klockan 3:00 CST där jag bor och jag kan fortfarande inte hämta den här uppdateringen till en av mina datorer. Kan du få den här byggnaden? Låt oss veta i kommentarerna.

Windows 10 Mobile Preview Build 15250

Om du fortfarande rockar Windows 10 Mobile, släppte Microsoft också en ny byggnad för den idag och det innehåller några nya säkerhetsfokuserade funktioner. En är en tvåfaktors autentiseringsmekanism för att låsa upp din telefon. Det finns också förbättringar av AppLocker och VPN-funktioner.

Vi är bara några veckor borta från den slutliga versionen av den här nya uppdateringen av Windows 10. Ser du fram emot att uppgradera till den nya versionen, eller inte så mycket? Också, testar du fortfarande och använder Windows 10 Mobile eller ges upp den? Lämna en kommentar nedan och låt oss veta dina tankar.