Windows 10 Mobile Insider Build 10586.36 Available Now

Microsoft började idag rulla ut den senaste nya Windows 10 Mobile Insider Build 10586.36. Den senaste versionen fortsätter att introducera mindre revisioner och prestandaförbättringar.

Windows 10 Mobile Update 10586.36

Enligt ett blogginlägg av Microsoft exec Gabe Aul, den senaste byggadressen återkopplingar företaget har fått från Windows Insiders och kunder som använder Windows 10 flaggskepps telefoner Lumia 950 och 950 XL.

Det är också värt att notera att Microsoft inte kommer att publicera blogginlägg för att meddela nya kumulativa uppdateringar för Windows Insiders. Istället kommer meddelandena att utfärdas i Insider-navet.

Framåt kommer vi inte att publicera blogginlägg för att meddela nya kumulativa uppdateringar för Windows Insiders att testa. I stället publicerar vi dessa tillkännagivanden i Insider Hub så var vänlig kontrollera det för nyheter. Om du följer mig på Twitter, fortsätter jag att dela nyheter där också.

En ny uppdatering för Window 10 Mobile är nu tillgänglig för #WindowsInsiders https://t.co/RGQNFYv46C

- Gabriel Aul (@GabeAul) 17 december 2015

Det är också värt att notera att under de helgdagar kommer Microsoft-ingenjörer att spendera tid med sina familjer, och det kommer inga nya utgåvor för Windows 10 mobil eller PC fram till januari.

Den senaste uppdateringen kommer på Microsofts häler som drar Windows 10 Mobile Build 10586.29 från sina servrar efter att Lumia 950 och 950 XL-användare upplevde problem med uppdateringen, inklusive att se meddelanden om låg lagring, uppdateringen fastnar vid 0% eller erbjuds inte hos Allt.

Några dagar senare returnerade Microsoft 10586.29 till sina servrar några dagar senare. Men från några av de återkopplingar vi har fått, har vissa Lumia 950-användare fortfarande problem med att hämta det.

Förhoppningsvis kommer alla som äger en Windows Phone och Insider-programmet, oavsett vilken modell, att kunna hämta den senaste byggnaden framgångsrikt. Men, naturligtvis, kom ihåg det här är fortfarande den tekniska förhandsvisningen.

För att få den senaste uppdateringen på din Windows-telefon, gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Telefonuppdatering .

Observera också att efter att du installerat den här nya byggnaden, kontrollera dina appar eftersom det kommer att finnas gott om uppdateringar för dem också.

Om du är en Windows Phone-ägare, låt oss veta hur den här Windows 10 Mobile-uppdateringen visar sig för dig genom att lämna en kommentar nedan.