Windows 10 kommer snart är du upphetsad?

Windows 10 kommer, Windows 10 kommer! Jag är säker på att du är sjuk på oss (och ett ton folk) som säger det för det gångna året. Men tiden är nära och produkten har format sig ganska snyggt. Vi har täckt flera av de nya byggnaderna, (mer än du noga brydde sig om att läsa.)

Men nu börjar det roligt, på bara 20 dagar den 29 juli kommer vi alla att springa Windows 10, höger? Inte exakt. Faktum är att många av dig inte ens uppgraderar alls - säkert kommer företagen inte att vara på dag ett. Och du som hemanvändare kan helt enkelt inte bry dig om att heller.

Att uppgradera till Windows 10 eller inte på dag ett?

Jag får den här frågan mycket. Och för att vara ärlig om du frågar frågan ... håll bara av. Det kommer att finnas gott om Windows 10 att gå runt i år som kommer.

Nu kommer mina kollegor och jag att uppgradera, liksom miljontals nördar och entusiaster över hela världen. Övergripande är uppgraderingsprocessen enkel, jag har gjort det otaliga gånger till en mängd datorer över hela mitt hem. Och jag kommer att fortsätta göra det tills den officiella lanseringen.

Och som jag sa har det totalt sett få om några problem har använts medan det varit i beta. Men det betyder inte att det inte kommer att bli problem och många av dem. Problem kommer att dyka upp överallt där vi kommer att hitta som utrullningen träffar världen.

Så om allt du har är en produktivitets-bärbar dator eller en stationär dator, håll bara av och vänta på att röken ska rensas innan du uppgraderar - även om den irriterande Microsoft-ikonen säger att du ska uppgradera nu!

Lita på oss! Stick med oss ​​här hos gP och vi ska göra allt arbete så att du inte behöver.

Och om du är vågad och uppdaterar den 29 juli till den officiella versionen (vi är för närvarande på byggnad 10166), gå med i det fria Windows 10-forumet och vi försöker alla hjälpa varandra.