Windows 10 Insider Preview Bygg 16193 för PC tillgängligt nu

Microsoft lanserade den senaste versionen av sin kommande "Fall Creators Update" som meddelades under Build developers-konferensen denna vecka. Bygg 16193 är nu tillgänglig för Windows Insiders i Fast-ringen. Här är en titt på de nya funktionerna som kommer till alla Windows 10-användare senare i år.

Förhandsgranska Windows 10 Insider Build 16193

Story Remix är en förbättring av appen Foton som gör det enkelt att skapa videoregister från dina foton och videoklipp. Den är tillgänglig i dagens nya bygg, och Insiders kan kolla in de nya funktionerna direkt. Appen analyserar ditt innehåll för att hitta samlingar automatiskt och sammanföra det i videoregister med tema, ljudspår och övergångar. Om du inte gillar hur den automatiska funktionen fungerar kan du redigera dem själv manuellt.

När du har skapat dina videorätt kan du enkelt ladda upp dem till YouTube, Facebook, OneDrive eller via e-post. Observera också det uppdaterade gränssnittet som innehåller designelementen i Project NEON, som tidigare kallades "Fluent Design System" för Windows 10.

Power Throttling Update är en ny kolumn i Aktivitetshanteraren som har bytt namn från "Background Moderated" och börjar med den här byggnaden. Power Throttling sätter din system-CPU i det mest energieffektiva läget för att köra bakgrundsappar och spara så mycket batterier som möjligt på din bärbara dator.

Volume Mixer innehåller UWP-appar som Groove Music eller Edge, så att du kan styra volymen för var och en individuellt utan att påverka det totala systemljudet. Apparna visas bara i volymmixern när de börjar spela ljud. För att testa det, öppna volymmixern med ett högerklick på högtalarikonen på aktivitetsfältet.

Andra nya ändringar och förbättringar för PC

Andra nya ändringar, förbättringar och korrigeringar för den här PC-byggningen omfattar följande:

  • PC Återställning via Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Återställning fungerar igen på icke-engelska Insider Preview bygger.
  • Navigera till Inställningar> Anpassning> Lås skärm bör inte längre krascha Inställningar app.
  • Vi löst ett problem där inställningarna skulle krascha vid lanseringen för Insiders med vissa visningsspråk, inklusive ryska, franska, polska och koreanska. Om du påverkades av detta på Build 16188 betyder det att du inte kommer att kunna öppna Windows Update för att söka efter uppdateringar. Däremot kommer din dator att ladda ner den nya byggnaden i bakgrunden. När byggnaden laddas ned och iscensatt, ska enheten startas om automatiskt för att installera den när den är tomgång och utanför dina konfigurerade aktiva timmar. Eller du kan gå till Start och ström och välja att uppdatera och starta om för att installera byggnaden.
  • Vi fixade problemet som orsakade XAML-designers i Visual Studio och Blend for Visual Studio för att visa ett undantag när en XAML-fil från ett Universal Windows Platform-projekt öppnades.
  • Vi fixade ett problem som resulterade i vissa teckensnitt som inte utfördes korrekt på grekiska eller andra byte systemlistor som hebreiska eller arabiska.
  • Vi löst ett problem där "Rensa allt" -knappen i Action Center inte skulle fungera om en anmälan hade utökats.
  • Du kan nu använda Ctrl + Win + N för att direkt öppna Narrator Settings.
  • Vi har löst ett problem där felsökaren för Windows Store App felaktigt visade meddelandet "Ej fixat" istället för "Fixed" efter att du följt stegen för att felsöka felet "Cache i Windows Store kan vara skadat".
  • Vi har löst ett problem från senaste flygningar som kan leda till att datorn inte längre känner igen någon USB-enhet tills USB-rotationsnavet har blivit avaktiverat och aktiverat igen i Enhetshanteraren.

När uppdateringsprocessen är klar krävs en omstart och för att verifiera ditt byggnummer slår du Windows-tangenten och skriver: winver och trycker på Enter och du ska se att du har Version 1702 Build 16193.1001.

Det är också värt att nämna att företaget också släppte Build 15213 för mobila användare för de som fortfarande har en Windows Phone. Naturligtvis, med alla förhandsgranskningsbyggnader finns det kända problem med den här byggnaden för både PC och Mobile. För fullständig förändring, kolla Dona Sarkars inlägg på Windows Experience Blog.