Windows 10 kumulativ uppdatering KB3093266 tillgängligt nu

Microsoft utarbetade en ny kumulativ uppdatering för Windows 10 onsdagen den 30 september. Uppdateringen är KB3093266 som innehåller förbättringar för att förbättra funktionaliteten för det nya operativsystemet.

Windows 10 Update KB3093266

Den här uppdateringen är kumulativ och installerar bara tidigare uppdateringar som du inte har som förklaras av Microsoft på dess support sida:

Windows 10 uppdateringar är kumulativa. Därför innehåller det här paketet alla tidigare släppta korrigeringar (se KB 3081448). Om du har installerat tidigare uppdateringar kommer bara de nya korrigeringsfilerna som finns i det här paketet att hämtas och installeras på din dator.

Det finns också en viktig anteckning om denna uppdatering. Om du installerar ett språkpaket efter installationen av den här uppdateringen måste du installera om uppdateringarna igen. Företaget rekommenderar att om du planerar att installera ett språkpaket, så gör du det nu innan du installerar uppdateringen.

Som alltid kommer detta automatiskt att hämtas och installeras på ditt Windows 10-system. Eller om du vill komma in på uppdateringen just nu kan du manuellt ta tag i det genom att gå till Inställningar> Uppdatering och säkerhet> Windows Update . Det bör också noteras att en omstart krävs för att slutföra uppdateringen.

Kom ihåg att du alltid kan schemalägga när den omstart händer.

Som det är typiskt idag har Microsoft inte detaljerad information om vad uppdateringen innehåller, förutom "förbättrad funktionalitet". Även om du kan hitta vilka filer som ingår i uppdateringen genom att hämta CSV-filen. En direktlänk till filen som finns på supportsidan.

Jag har installerat den på min Dell XPS 8700 produktionsfält som kör Windows 10 Pro och har inte haft några problem ännu. Självklart betyder det inte att andra system där ute kommer inte ha något att gå fel.

Lämna definitivt en kommentar nedan om du har några problem med uppdateringen eller märker några förbättringar av ditt system.