Var finns tillbehörsmappen i Windows 10?

Windows 10 har ett nytt utseende och många nya funktioner, med mer på vägen. Men om du nyligen har uppgraderat från Windows 7 till 10 kanske du undrar var mappen Tillbehör gömmer sig.

Tillbehör-mappen innehåller traditionella appar som Paint, Anteckningar, Sticky Notes, Steginspelare, Snipping Tool och andra.

Att komma dit är dock inte så lätt som att öppna Start-menyn och bläddra ner till mappen. I den här nya versionen av operativsystemet har Microsoft bytt namn till mappen till "Windows Tillbehör".

Hitta Tillbehör Folder Windows 10

Det finns ett par sätt att hitta det på Start-menyn. Håll Windows-tangenten och skriv: tillbehör eller Windows-tillbehör . Överraskande kan det hända att mappen inte är listad under kategorin Bästa match.

Om det händer väljer du mappikonen längst upp som är avancerade sökfilter som förbättrar sökupplevelsen så att du kan borra ner specifika objekt som du behöver.

Klicka på resultatet och objekten i mappen Tillbehör öppnas i File Explorer.

Tillbehörsmapp på Start-menyn

Du kan också hitta mappen Tillbehör på Start-menyn som du är van att se. Öppna listan Alla appar på Start-menyn. Välj sedan "W" för att hitta appar med första bokstaven i Windows 10.

Varsågod! Det bör vara bland de första mapparna som listas. Observera också att du hittar andra traditionella systemverktyg som du kanske tänkt försvunnit som mappen Windows Administrativa verktyg.

Om du har länge använt Windows 7, ska övergången vara relativt jämn. Men du kanske behöver lite hjälp längs vägen för att hitta vad du behöver.

Se till exempel att läsa vår artikel: Så här hittar du kontrollpanelen och andra kända Windows 7-verktyg.

För ytterligare hjälp med Windows 10 eller ytterligare djupgående diskussioner och nyheter, se till att du går med i våra Windows 10-forum, det är gratis att gå med!