En vecka i spel: End of the World Edition

Det verkar som om vi fortfarande lever. Världen slutade inte. Det fungerar för mig. Låt oss ta en titt på vad som hände i spelvärlden denna vecka, snarare snarare än senare, bara om vi felberäknade det med en dag.

Street Figher X Mega Man är nu tillgänglig

En massa fans samlades och skapade ett Street Fighter och Mega Man crossover-spel. Capcom grävde det, så de gav det sin välsignelse och nu är den tillgänglig. Det tar förutsättningen för klassiska NES Mega Man-spel, men i stället för att kämpa till karaktärer som Wood Man och Cut Man, tar du på karaktärerna i Street Fighter. Båda spelen firade 25-årsjubileum i år, så det är en passande hyllning. Åh ja det är en gratis nedladdning.

Pacific Rim Trailer Fungerar Voice of GLaDOS

Den nyligen släppta släpvagnen till Pacific Rim ser ganska ond ut. Ännu kallare, det har en liten nick till Valves populära portalserie. I spelet är en AI som kallas GLaDOS en av nyckelpersonerna. Hennes röst hörs hela tiden som spelaren gör sin väg genom portals testkammare. Visas att GLaDOS röst skådespelerska Ellen McLain faktiskt ger en röst som presenteras i filmen. Det går till och med genom samma behandling för att få henne att låta precis som spelets karaktär. Enligt webbplatsen IGN säger regissören Guillermo Del Toro inte om de är kopplade till spelet.

">

Resident Evil 6 för PC

Bara om du väntade på Resident Evil 6 för datorn - det är nog inte värt det. Capcom meddelade att spelet kommer fram nästa år. Mars 2013, för att vara exakt. När den kommer kommer den att finnas tillgänglig både i fysisk och digital form. Spelet sägs ha samma innehåll som konsolversionerna.

Ser inte ut som att metallgear växer: Hämnd kommer till Wii U

Kojima Productions tillkännagav att Metal Metal Gear Rising: Rvengeance inte kommer till Wii U eftersom spelproducenten inte anser Wii U spelplattan som en verklig kontroller. I en intervju med Eurogamer sa producenten Yuji Korekado:

En av de starkaste vädjan på Wii U är GamePad. Vi har dock byggt Metal Gear Rising så att du fullt ut kan njuta av spelet på kontrollerna om det är på PS3 eller Xbox. Så, för närvarande tänker vi inte på Metal Gear Rising på Wii U.

IOS 6.0.2 Released och vissa användare klagar över förkortat batterilivslängd

Apple släppte iOS 6.0.2 tidigare denna vecka för iPhone 5 och iPad Mini bara. Programuppdateringen är att fixa en WiFi-hastighet och anslutningsproblem. Vissa användare klagar dock över förkortad batterilivslängd sedan de installerats. Jag ser inte mycket av skillnad själv, men jag var inte särskilt imponerad av min iPhone 5 batterilivslängd från början.

Tjuvar Snatch 7000 Wii U konsoler från lager

Detta är en ganska galen historia när du tänker på hur mycket dessa konsoler kostar. Rapporterat cirka 2, 1 miljoner dollar, men det är svårt att säga säkert, eftersom det finns två SKU-enheter. Tänk också på hur stor en 7 000 konsoler måste vara. Enligt rapporter hände det under en storm tidigare i veckan. De rullade in med två semitrailer och använde en gaffeltruck två lasta in konsolerna på lastbilar, två semis och en ytterligare lådbil, enligt rapporter.

Nintendo TVii Tillgänglig

Nintendo TVii gjorde sin debut den här veckan. Det är en Wii U-funktion som låter användarna kontrollera sin lokala programmeringsguide så att de kan se vad som händer och skumma runt baserat på vad de tycker om att titta på. Det integrerar också Wii U-appar som Amazon Instant Video. Tyvärr är Netflix ännu inte direkt integrerade.

">

Super Mario Impersonator arresterad för att röra kvinnor otillbörligt i New York

Detta var bara också, ska vi säga annorlunda, att passera upp. En 34-årig namngiven Damon Torres är en street performer runt Times Square. Han klär sig upp som Mario för pengar, precis som alla Batmans och Jack Sparrows ner Hollywood Boulevard. Killen blev arresterad för groping en 58-årig kvinna. Det verkar finnas några motstridiga rapporter. En säger att han grep hennes lår. Den andra säger att han "rörde sina privata delar." Vi vet inte vilket som är mer korrekt, men det är en intressant historia.