Titta på Windows 8 Consumer Preview Keynote på MWC 2012

I förra onsdagen var jag uppe hela natten i väntan på Windows 8 Consumer Preview-keynote av President of Windows och Windows Live Division, Steven Sinofsky vid Mobile World Congress (MWC). Även om det inte streamades live, kan du se hela 90 minuters keynote här.

Under Keynote var Windows 8 Consumer Preview tillgänglig för nedladdning. Microsoft sa på sitt Building Windows 8 Twitter-konto hade Consumer Preview mer än 1 miljon nedladdningar på 24 timmar.

Om du saknade keynoten på MWC, är den nu tillgänglig för att titta på nätet. Du kan titta och ladda ner det på Microsoft News Center. Eller bara sparka tillbaka och kolla på det här. Om du är ett Windows-fan är det mycket intressant att titta på den här keynoten.

De går snabbt igenom presentationerna, men det ger dig en överblick över vad Windows 8 kan göra. Det är speciellt intressant att titta på demoversikten av Windows 8 på tabletter.


Vi fortsätter vårt djupdyk i Windows 8 Consumer Preview och ger dig de bästa tips, tips, nyheter och recensioner om den nya Windows-versionen.

  • Ren Installera Windows 8-konsumentförhandsgranskning
  • Uppgradera Installera Windows 8-konsumentförhandsgranskning via webben från XP - Windows 8 Developer Preview
  • Öppna enkelt en användarmeny från Metro Start-skärmen
  • Ny Windows 8 Skärmdump Tangentbordsgenväg
  • Windows 8 Xbox 360 Companion App
  • Även mer Windows 8-täckning

Se till att du kommer tillbaka för att se mer. Och prenumerera på vår nyhetsbrev.