Virgin America går Google

Idag har en av mina favoritflygbolag, Virgin America, gått Google. Det var bunden att hända. När allt kommer omkring har Google och flygbolaget gått ihop sedan 2008 när de gjorde den första någonsin live YouTube-strömmen på 35 000 fot i luften. Det ger verkligen en bokstavlig känsla av "cloud computing".

YouTube-flödet var allmänt att marknadsföra Virgin America's WiFi-system, GoGo. De erbjuder nu det på alla plan, men det är tyvärr inte gratis. De förväntar dig att betala minst $ 10 för internet oavsett hur kort ditt flyg är och det blir ännu dyrare vid långa flygningar. Förra året gick Virgin America samman med Google igen och erbjöd gratis WiFi på nästan alla nationella flygplatser och alla sina flygningar under högsäsong. Jag och många andra hoppas att de börjar en tradition av gratis semester WiFi och gör det igen i år.

Naturligtvis är Google upphetsad att företaget har "gått Google". De har meddelat omkopplaren på sin blogg och till och med anställd på en skywriter för att visa upp meddelandet i luften ovanför Googleplex. Detta ger dem ytterligare 1700 anställda att lägga till de 10 000 000 + och växande basen av Google Apps-användare.

Om du har en liten organisation på mindre än 50 personer kan du prova gratis Google Apps. Kolla in vår groovy guide om hur man går Google!