Logitechs MX Master 2S är en Premium Wireless Mouse för Power Users

Som vanliga läsare vet, är vi förtjust i Logitech-produkter och har täckt flera Logitech-tangentbord och möss genom åren. Logitech MX Master 2S och mindre och mer bärbara MX Anywhere 2S är en stegvis uppgradering till MX Master Premium trådlös mus som släpptes 2015. Båda har en förbättrad Darkfield TM High Precision-spårningsoptisk sensor som spårar på praktiskt taget alla ytor - jämnt glas. Den förbättrade tekniken ökar markörens hastighet och noggrannhet. Musen är avsedd för kraftanvändare som behöver enkelt växla mellan flera datorer.

Dessa fungerar med både Windows och Mac och är utformade för att dra nytta av företagets proprietära Logitech Flow-programvara som låter dig styra upp till tre enheter med en mus. Logitech Flow är gratis som en del av Logitech Options-programvaran. Det tillåter inte bara sömlös kontroll av flera enheter, det låter dig också kopiera och klistra in innehåll, bilder och dokument mellan tre olika datorer.

">

Logitech MX Master 2S har ett hastighets-adaptivt rullhjul som automatiskt växlar från klick-till-klick till en hyper-snabb bläddring. På så sätt kan du bläddra igenom långa dokument eller webbsidor snabbare än traditionella möss. Det ger också ett sido-till-sidigt rullande tumhjul och en knapp under tumljuset som gör att du kan replikera pekfackgester. Sidrullning är en förbisedd funktion hos de flesta möss. Det är ganska användbart för att bläddra i sidled genom en Excel-fil, ett inzoomat foto eller något annat dokument eller fönster som du måste rulla åt sidan. Naturligtvis är alla knappar anpassningsbara också.

Den trådlösa anslutningen mellan musen och din dator kan göras antingen via den medföljande USB-enhetliga mottagaren eller via Bluetooth. Det inbyggda uppladdningsbara batteriet (medföljande mikro-USB-laddningskabel) varar upp till 70 dagar mellan laddningarna.

MX Master 2S- dimensionerna är Höjd x Bredd x Djup: 3, 4 tum (126, 7 mm) x 5, 0 tum (48, 4 mm) med en vikt av 5, 1 oz (145 g). Medan de mer bärbara MX Anywhere- versionerna är Höjd x Bredd x Djup: 2, 43 tum (61, 3 mm) x 1, 35 tum (34, 4 mm) och väger bara 3, 74 oz (106 g).

Den ursprungliga MX Master trådlösa musen var min huvuddrivare för mitt huvudproduktionssystem i cirka 18 månader och jag har varit mycket nöjd med det. Företaget har gjort några inkrementella ändringar med den här versionen och jag kan se mig själv använda den under de närmaste två åren.

Medan det här är en inkrementell uppgradering, med den förbättrade noggrannheten och Flow Software, slår den här versionen verkligen sötpunkten på. Plus, den mindre MX Master Anywhere ger alla funktioner jag gillar från sin storebror, med enkel portabilitet medan du är på vägen. Logitech MX Master 2S och Logitech MX Anywhere 2S säljer för $ 99, 99 respektive $ 79, 99.