Visa PowerPoint-presentationer utan att installera PowerPoint

Någonsin behövs för att se en PowerPoint-presentation, men insåg att du inte har Microsoft Office installerat? För de av oss som behöver se PowerPoint-presentationer men inte lyssna på programvaran, har Microsoft ett litet litet verktyg för att hjälpa till.

Microsoft Office PowerPoint Viewer är Microsofts lösning för personer som vill visa PowerPoint-presentationer, men lånar en dator, använder en kiosk ( flygplats? ) Eller har inte installerat PowerPoint ännu. Du kan tänka på det som en hanteringsinstallation eftersom det bara kan visa presentationer, det låter dig inte redigera dem.

Installationen av PowerPoint-tittaren är enkel, klicka på Accept, snap fingrarna - installerad.

När du har installerat tittaren kan du köra den automatiskt eller använda Start-menyn för att starta den. När du startar tittaren kommer det omedelbart att uppmana dig att välja och öppna en PowerPoint- presentation . * Beroende på presentationsformat kan det ta ett tag att ladda.

* PowerPoint Viewer stöder filtyperna: .ppt, .pptx, .pptm, .pps, .ppsx, .ppsm, .pot, .potx, .potm

När den laddas är du helt upptagen. PowerPoint Viewer läser en PowerPoint-fil precis som i Presentation-läget. Detta scenario är ett praktiskt knep för när du ska presentera på ett affärsmöte och inte vill krångla med hela ansökan.

Hämta Microsoft PowerPoint Viewer