Uppdateringar för Windows 8 / RT Mail, Calendar och People Apps tillgängliga idag

Idag utrullar Microsoft uppdateringar för vissa Windows 8 / RT-inbyggda appar. Uppdateringarna meddelades igår på Windows Experience Blog. Medan uppdateringarna är inkrementella och du lägger till några nya funktioner är Mail-förbättringarna mest anmärkningsvärda.

Enligt uppdateringsmeddelandena:

Gruppera e-postmeddelanden genom samtal för att hålla din inkorg organiserad.
Svara på mötesinbjudningar direkt från din inkorg.
Få saker gjort snabbare med snabbare prestanda i alla appar.
Upplev bättre pålitlighet och användbarhet baserat på feedback från kunder som du.

Det låter dig flagga viktiga meddelanden, låter dig filtrera för att först se endast olästa e-postmeddelanden. Skapa och ta bort mappar direkt i appen ger också ett enklare sätt att organisera dina meddelanden.

Även om de inte är enorma, är dessa inkrementella uppdateringar mycket välkomna. En förbättring av det aktuella läget för Windows Mail-appen är en bra sak!

Kalenderappen får en snyggare användargränssnitt som gör det enklare att läsa. En ny "Arbetsvecka" -vy har lagts till, och det tillåter användningen av schemaläggningsassistent för företags- och företagskonton som använder Microsoft Exchange. Så om du använder Outlook för att schemalägga möten kan du se samma data i kalenderappen.

Med Folk App kan du lättare navigera mellan din profil och vilka vänner som skickas från fliken What's New.

Installera uppdateringar för Windows 8 / RT Core App

Windows Store Tile på startskärmen ska visa att en uppdatering är tillgänglig.

Starta butiken och följ min artikel om hur du uppdaterar Windows 8-appar om du inte har gjort det tidigare. Uppdateringen gäller för programmen för e-post, kalender, personer och meddelanden som är inbyggda i Windows 8 och RT.

Förhoppningsvis kommer vi snart att se uppdateringar för andra inbyggda program som Xbox Music and Video, News, Photos och andra.