Twitter Releases Det är egen "Tweet" -knapp

När du surfar på vår webbplats och många andra har du antagligen märkt " retweet " och andra Twitter-relaterade delade märken. Fram till nu, om du ville snabbt dela en länk på Twitter, var du skyldig att använda en tredjepartstjänst som normalt gav de delade knapparna / alternativen till bloggar. Tja igår förändrade allt detta när Twitter meddelade att deras egna inbyggda Tweet-knapp släpptes, vilka bloggar och webbplatser kan genomföra omedelbart.

Ärligt talat, jag är inte säker på varför de inte gjorde det tidigare! Den nya Twitter tweet-knappen kommer från direkt samarbete och partnerskap med det lilla företaget som förde oss den första "retweet" -knappen, Tweetmeme. Så oroa dig inte, Tweetmeme går inte någonstans, de är ombord med Twitter för den här!

På https://twitter.com/goodies/tweetbutton kan du skapa en anpassad Tweet-knapp för din webbplats. Vad som verkligen är anmärkningsvärt är dock rekommenderade personer att följa. Om du fyller i rekommendationerna blir folk uppmanade att följa dem när de klickar på en av de tweet-märken som du har lagt upp.

Precis som de gamla knappar du känner och älskar kommer den nya tweetknappen att generera ett meddelande som innehåller titeln på webbsidan och en förkortad URL (med Twitter: s t.co URL-kortare förstås!)

Processen är så lätt, jag har redan uppdaterat vår blogg här på för att inkludera den nya knappen så var noga med att använda den nya knappen när som helst du tycker om en av våra artiklar!

Twitter inkluderade också en video som meddelade den nya Tweet-knappen så om du har några minuter att blåsa, här går du: