Android kommer till version 4.0.4

Nej, det är inte en ny typ av söt produkt (i själva verket är det fortfarande Ice Cream Sandwich), men det är en ny Android-version. Google har redan börjat rulla det, enligt ett inlägg på den officiella Google Plus-sidan.

De första enheterna som får uppdateringen är enligt posten UMTS / GSM Nexus S, HSPA + Galaxy Nexus-enheterna, samt Motorolas Xoom Wi-Fi-tablett.

Detta lämnar LTE-versionerna av Nexus och Nexus S ur slingan på den här uppdateringen för tillfället. De körs båda 4, 0 för tillfället.

Om du inte har någon av dessa tabletter, förtvivla inte. Google har lovat att fler enheter kommer att få uppdateringen snart.

Den viktigaste delen av meddelandet säger att, förutom en enhet som får en uppdatering till Ice Cream Sandwich, kommer vissa att komma rakt på den här versionen. Jag undrar om det är HTC-enheterna som lovades uppdateringen eller Motorola-tabletterna.

Hur som helst verkar uppdateringen inte ha många nya funktioner till bordet om din smartphone blir uppgraderad från "vanlig" Ice Cream Sandwich - förbättringar när det gäller stabilitet och skärmrotation och kamerans prestanda, bättre telefonnummerigenkänning och några andra saker.

Självklart, om det är första gången du får Ice Cream Sandwich, finns det mycket att förvänta dig.