WeTransfer erbjuder en gratis 60 Page Instagram fotobok

Filöverföringstjänsten -WeTransfer - erbjuder sina användare ett något oöverträffat erbjudande: En gratis Blurb 60-sidig Instagram fotobok. Du måste agera snabbt, eftersom erbjudandet är giltigt till 19 november. Så här fungerar det.

Blurb är en tjänst som skapar fysiska fotoböcker utav bilder som sparas online eller laddas upp till tjänsten. Och WeTransfer är en tjänst för att dela stora filer. Tjänsten publiceras på sin Facebook-sida - en gratis 60-sidig bok gjord av dina Instagram-bilder. Du måste betala för frakt men. Erbjudandet gäller till 19 november 2012 (11:59 lokal tid).

Att få det är lätt. Klicka på den här länken och du kommer till en sida där du klickar på Starta. Då måste du tillåta Blurb att få tillgång till din information på Instagram.

Därefter kom du till en sida där du kan ge din bok en titel och författarnamn, och sedan kan du förhandsgranska det.

När du är nöjd med det, kan du bara klicka på Klar för att beställa. Kom ihåg att endast en liten fyrkantig 60-sidig softcover-bok ingår i kampanjen och du måste registrera dig innan du faktiskt kan beställa. Kampanjen gäller också endast i brittiska pund och euro (15 brittiska pund, 20 euro) vilket är ungefär 23 dollar.

När du är redo att kolla in, skriv in kampanjkoden: klicka på Ange kampanj eller presentkod: WETRANSFER. Du får gratis fotoboken och debiteras endast för fraktkostnad.