Stäng av föreslagna platser i Internet Explorer 8 [Hur-till]

Internet Explorer 8 Microsoft innehåller en inbyggd "funktion" som kallas föreslagna webbplatser som ärligt lukter mycket som en av mina favorittjänster - StumbleUpon. (ripoff ??) Hur som helst är föreslagna webbplatser ett annat utmärkt integritetslösningsmedel eftersom det skickar alla dina surfhistoriker till Microsoft där de lagrar det och sedan spottar ut ett svar med några liknande webbplatser du kanske vill. Jag är inte alltför bekymrad över att Microsoft vet vad jag surfar. Men det låter mig som om det inte är nödvändigt, varför låt det gå, speciellt eftersom jag redan använder StumbleUpon.

En annan sak att ogillar om föreslagna webbplatser är att det tar upp plats på din favoritfält. När jag rullar igenom min långa lista med favoriter är det allvarligt det sista jag vill klicka på av misstag. Eftersom det hände några gånger och resultaten inte var groovy eller något nära det jag letade efter, låt oss nuke det.

Så här inaktiverar och tar du bort förslag till webbplatser från Internet Explorer 8

1. I Internet Explorer 8 - Klicka på Verktyg och välj Internetalternativ

Nu föreslagna webbplatser är inaktiverade, men genvägen finns fortfarande där, så låt oss bli av med det!

3. Högerklicka på föreslagna platser och välj sedan Radera .

4. Klicka på Ja för att bekräfta raderingen

Allt rent! Inga fler förslag till webbplatser för att stinka upp verktygsfältet och inte mer besvärande Microsoft-spårning! Jag säger alltid, "Renlighet är bredvid Grooviness!"

Har du en bra Windows 7 Tips? Skulle älska att höra om det i kommentarerna nedan. Eller var god att gå med i diskussionen på forumet i -forumet!