Sculpt, det nya ultra-ergonomiska tangentbordet från Microsoft

Microsoft fortsätter sin arv av ultra-raffinerade och unika hårdvara periferiutrustning med sin senaste keyboard-mus desktop kombination som det kallar Sculpt. Denna set är utformad speciellt för att förbättra komforten, undvika karpaltunnel och förhindra onödig axelrotation.

Lägg märke till det vågiga gapet mitt på tangentbordet, det här är format att se ut som en manta ray - vilket för övrigt var utvecklingskodnamnet för detta snygga tangentbord. Nummerplattan är helt avskild, vilket gör att den är användbar, så att du kan ta musen nära tangenterna. Musen är också värt en titt eftersom den står mycket högre än din vanliga mus. Här är galleriet:

Klaviaturpaketet är tillgängligt i USA för 129, 95 dollar och i Europa för 84 kronor. Musen är inkluderad till detta pris eller tillgängligt separat för $ 59, 95.

Tyvärr enligt de detaljerade specifikationerna på Microsoft-webbplatsen kräver tangentbordet och musen olika typer av batterier. Klaviaturen drivs av 2 AAA (trippel) alkaliska batterier medan musen drivs av 2 AA alkaliska batterier.

Bilder med vänlighet Microsoft .