Trello lanserar slutligen en skrivbordsversion för Windows och MacOS

Trello Desktop för Windows och MacOS

Trello meddelade nyligen att det populära webbläsarbaserade projekthanterings- och samarbetsverktyget kommer till skrivbordet för både Mac- och Windows-användare. Trello hade tidigare varit tillgänglig som webbaserad bara. Med användare som arbetar med massor av öppna flikar kan styrelserna lätt gå vilse eller ignoreras med frestelsen för att användare ska titta på deras Twitter- eller Facebook-sida.

Med skrivbordsprogrammet har användarna tillgång till de vanliga funktionerna som de redan vet från webbläsaren, men också som en distraheringsfri upplevelse som bör bidra till att skapa ett jämnt arbetsflöde med ökad produktivitet. Företaget har också lagt till nya funktioner som bör göra det enklare att använda som navigeringsnavigering. Det hjälper dig att hålla reda på styrelser på ett liknande sätt som du skulle hålla reda på kanaler i andra samarbetsverktyg som Slack.

Ett annat bra tillägg är kortkommandon. "Trello för skrivbord erbjuder nu mer granulära tangentbordsgenvägar, liksom möjligheten att ställa in egna. Oavsett var du är kan du skapa ett kort och ange styrelsen med en av dessa genvägar. Standardinställningen är inställd på CTRL + OPTION + Space, och när du trycker (även på startskärmen) resulterar det i möjligheten att ställa in ett namn och en beskrivning för ditt kort, samt styrelsen och listan där den kommer att leva. " Trello Lauren Moon förklarar. Nedan följer en lista med snabbtangenter som du kan använda direkt ut ur porten.

MacOS-användare med den senaste Mac Book Pro kan också använda Macs Touch Bar för att hjälpa till att navigera genom Trello. Med en Touch Bar kan du cue upp dina stjärnkort, skapa nya kort och öppna brädor i ett nytt fönster. Med skrivbordsversionen får du också skrivbordsbeskrivningar som kommer att varna dig när det finns brädaaktivitet. Skrivbordsmeddelanden filtreras genom operativsystemet så att du kan lägga dem i ett "Stör ej" -läge.

Den nya Trello-skrivbordsversionen är gratis och finns nu tillgänglig i både Mac och Windows App Store. Följande är en kampanjvideo från företaget som pekar på funktionerna i skrivbordet.

">

Användar du Trello för att komplettera andra samarbetsverktyg som Slack eller Microsoft Team? Låt oss veta vilken tjänst du använder eller föredrar i kommentarfältet nedan.