TouchFreeze inaktiverar automatiskt din bärbara dator / Netbook Touchpad medan du skriver

Stora händer är bra för att krossa saker och fånga fotbollar, men när du skriver på en bärbar dator eller en Netbook med en pekplatta-mus, tenderar de att slå pekplattan och röra allt upp. Det är sant att du bara kan inaktivera styrplattan helt och använda en USB- eller Bluetooth-mus, men vad händer om det inte är ett tillgängligt alternativ? Till exempel, när jag är på resan med min bärbara dator har jag vanligtvis inte diskutrymme för en extern mus, jag har fastnat med pekplattan. När så är fallet blir det bara vanligt frustrerande att försöka skriva eftersom mina palmer tenderar att vila direkt på Touchpad, resultatet? Allt går haywire ...

Lösningen - TouchFreeze App. När TouchFreeze App är aktiverat kommer din pekplattmus deaktiveras när du skriver för att förhindra att markören hoppa över hela tiden. Ahh ... en så enkel lösning på ett problem som har gjort mig galen! Låt oss ta en titt på det.

Steg 1

Hämta och installera TouchFreeze från Google Kod-webbplatsen. Inställningen är enkelt, bara Klicka på Nästa några gånger och du är klar.

Gjort!

TouchFreeze startar automatiskt, och nu när du börjar skriva något på din dator kommer dina musknappar att stängas av. Du kanske märker att muspekaren fortfarande kommer att flytta runt skärmen. Pekplattan fungerar fortfarande, det svarar inte bara på musklick. Pekplattan blir användbar igen bara några sekunder efter att du slutat skriva, behöver du inte göra någonting annat-det är automatiskt!