Idag: Amazon Sitewide Promo Rabattkod vid firandet av Harris Poll Results

Idag drivs Amazon en en-dags kampanj för att fira det årliga företagets rykte Harris Poll, en undersökning som intervjuer tusentals anställda från 100 stora företag i ett försök att rangordna nämnda företag till förmån. För det andra året i rad rakade Amazon första plats i omröstningsresultaten, i år som vann med en rating på 86, 27.

Poängen ger dem på knappt en full punkt ovanför Wegmans livsmedelsbutiker som också är kända för att placera högt på listan varje år. Affären som erbjuds är $ 8.627 utanför ditt köp av $ 50 eller mer. Rabatten härrör från klassificeringen av 86, 27 - och till matteklarens glädje, rinner den upp i kundvagnen.

För att lösa in din $ 8, 63 rabatt lägger du bara till $ 50 värda varor som säljs direkt av Amazon till din vagn och sedan under kassan i promo-koden " BIGTHANKS " precis innan du bekräftar beställningen. Ordern ska omedelbart återspegla skillnaden på $ 8, 63.

Viktiga detaljer:

  • Erbjudandet upphör kl 23:59 (PT) 2/22/2017.
  • Erbjudandet gäller endast fysiska varor som beställts via webbplatsen.
  • Erbjudandet är begränsat till en per kund och konto.
  • Erbjudandet får inte kombineras med andra erbjudanden.

Om du är nyfiken på Harris Poll och vad det betyder kan du läsa mer på den officiella Harris Poll-webbplatsen där den listar alla företag som hittades i de 100 de undersökta. Du kan också anmäla dig för att skicka din åsikt om ditt företag på den officiella Harris Polling-webbplatsen.

Men ta den här listan över mest gynnsamma företag med saltkorn. Andra företagsrecensionswebbplatser som GlassDoor.com har mycket olika resultat baserat på allmänt tillgänglig användardata. Det verkar inte som Harris pollen har samma öppenhet.