TimeBridge integrerar med Evernote för att hjälpa dig att hålla flikar på möten

Det finns en hel del online-möten / schemaläggning / webbkonferenslösningar som erbjuds på webben, men TimeBridge har nyligen utmärkt sig genom att integrera med Evernote API. Det mycket ballyhooed partnerskapet som meddelades tidigare i år kände sig lite mer som en plug-in för TimeBridge än en äkta banbrytande funktion för Evernote-användare, men efter att ha blivit en virvel kan jag se värdet i detta äktenskap mellan webbapps. TimeBridge gör allt som en webbkonferenspaket ska - du kan schemalägga möten, lägga till deltagare, integrera ljud och webbkonferenser ( till ett pris ) och stansa i agendor, åtgärdsobjekt och anteckningar . De sista tre punkterna är där Evernote-kompatibiliteten spelas in.

I slutet av mötet finns det en Export to Evernote- knapp som sänder all mötesinformation till ditt Evernote-konto.

När du klickar på det blir du ombedd att ge TimeBridge tillgång till ditt konto. Klicka på Auktorisera för att låta det hända.

När du har exporterat visas mötesbrevet i din Evernote-anteckningsbok efter nästa synkronisering. Mötesagendan kommer att ingå i en punktlista, följt av åtgärdsobjekt, anteckningar och mötesinformation ( dvs. tid, datum, plats, arrangör och deltagare ). Dessutom har du den vanliga Evernote tid- och datumstämpeln som hjälper dig att orientera objektet tillfälligt. Ärligt talat kände det sig mycket som Outlook och Onenote integration.

Sammantaget är det ganska praktiskt - all relevant information skickas snyggt in i ditt Evernote-system så att sex månader på vägen kan du snabbt hänvisa vem som var på mötet, vad du pratat om och vilka åtgärdsposter som tilldelades. Det är nog ett bra sätt att fingera skulden om någon tappar bollen ( dvs ansvarighet ). Tyvärr kommer bilagor som laddades upp under mötet inte att göra det i Evernote-mötesrapporten. Jag tror att det kan vara en stor svag punkt om kritiska dokument, bildspel eller PDF-filer laddades upp under mötet. Men då igen, antar jag att om det var den super duper som är viktigt, skulle du ha hållit det på ett säkert ställe redan.

Hur mycket?

På samma sätt som Evernote, innehåller Timebridge både den fria versionen för att få dig till och med fler premium- / affärsplaner när du har utbildats på sin tjänst och vill göra ett åtagande att integrera det i din verkliga verksamhet. Med det sagt, allt jag har visat dig idag ingår i den kostnadsfria versionen, men om du vill ha Txt Message Reminders på möten, Telefonkonferens och Web Conferencing vill du anmäla dig till en av de affärsplaner som visas nedan.

Slutsats

Evernote-TimeBridge-kombinationsrutan kommer att vara den mest praktiska om alla dina affärskontakter använder båda. Premium versionen av Evernote tillåter delade bärbara datorer, vilket gör en logisk plattform för lagmedlemmar att följa upp åtgärdsposter och möta anteckningar direkt från Evernote. Jag kan verkligen se detta öka produktiviteten i en organisation som vanligtvis använder möten som forum för att ta upp problem och sedan aldrig gör någonting åt dem. Med Evernote och TimeBridge kan du få ditt möte, exportera anteckningarna till Evernote och sedan få de anställda att ta sig bort vid sina uppgifter i några veckor innan de skjuts tillbaka till alla mötesdeltagare via Shared Notebooks. Det här antar självklart att alla i ditt lag är lika kunniga och samvetsgranna om att använda dessa appar och som alla som någonsin har försökt samarbeta med någon som inte har samma tekniska våglängd vet, så är det inte alltid fallet.

Personligen använder jag inte möteswebapps allt så ofta, men om jag gjorde det skulle jag verkligen rekommendera att TimeBridge med Evernote exporterar ett skott.