Hur man mäter Instagram Kommentarer

Som populariteten hos Instagram växer, så blir chansen att trollar dyker upp och försöker förstöra en bra sak. Detta är särskilt fallet med öppna / offentliga profiler. Tja, jag har goda nyheter! Instagram har nyligen utarbetat en uppdatering som ger grundläggande modereringskontroller för kommentarsystemet. Även om det inte är en riktig lösning om du får några miljoner kommentarer per vecka (förlåt Rihanna ...), för de flesta av oss borde det fungera bra. Så här fungerar det.

Hur moderata kommentarer på Instagram

Kommentarmätning kan göras för både foton och videoklipp. Du kan rapportera, ta bort och blockera kommentarer du tycker är stötande. Sväng åt vänster på en kommentar i kommentarfönstret och välj sedan en lämplig åtgärd: svara, rapportera eller radera.

Genom att trycka på mer actionsmenyn ("...") i ditt flöde kan du stänga av kommentarer helt och hållet på ett foto eller en video.

Instagram Kommentarer Avancerade alternativ

Peka på din profilflik, inställningsväxeln längst upp till höger och gå till Kommentarer. På sidan Kommentarer, välj på en inställning för att dölja kommentarer som innehåller ord eller fraser som rapporterats som stötande . Användare kan lägga till anpassade filter för sökord som du inte vill visas i kommentarer, till exempel profanity eller flera nivåer marknadsföring sökord.

Det tar bara några canceranvändare att förstöra en bra sak. Även om det inte är en lösning, är jag fortfarande glada över att se investeringar i dessa nya modereringsinställningar som jag tycker borde hjälpa till mycket.

Instagram lägger ständigt nya funktioner; För att få fart på vad som är nytt, håll koll på vår Instagram-kategori här på gP.