Veckans bästa nya Android-appar

När du har en Android-enhet kan du inte låta bli beroende av appar. Men med hur många appar och spel som läggs till i Play Store varje dag blir det ganska förvirrande.

Här på vill vi hjälpa dig med att ge dig en lista över de bästa och mest lovande nya Android-appar som släpptes för veckan.

Groovy Android Apps

Field Trip av Google

Field Trip matar din telefon med lokal information för en viss plats. Du kan ange en plats du vill ha och lära känna sin historia, de bästa ställena att äta eller kolla in den lokala musikscenen. Field Trip tycks bara vara tillgänglig för USA - för nu.

Sky Motion

Sky Motion förutsäger när nederbörd börjar eller slutar för en viss plats. Appen använder GPS, och du behöver bara ange din ortens postnummer för att appen ska kunna utföra prognoser. Den här appen är endast tillgänglig för USA och södra Kanada.

Paycent

Bli sönder utan att förlora stilen. Paycent är en snygg skuldspårningsapp som hjälper dig att betala. Med ett mycket enkelt och visuellt tilltalande gränssnitt kan du lista hur mycket du är skyldig någon, när skulden gjordes och när du tänker betala den.

Foto Punch

Bli kreativ med dina foton och gör snygga mashups med den här fina appen. Att puncha ut objekt eller personer från foton görs enkelt genom att dra en cirkel runt dem. Du kan också ändra bakgrunden och lägga till utsmyckningar för den extra artsy stilen.

Groovy Android-spel

Plague Inc.

Förmodligen det mest syndiga strategispelet för att träffa Android, är ditt uppdrag när du spelar Plague att infektera mänskligheten med ett dödligt virus. Logiken bakom detta diskuteras inte, men det är faktiskt en del av detta spel's mysterium. Det har varit många bra recensioner från olika källor, så det är svårt att inte vara fascinerad.

Jaws Revenge

Detta spel sätter spelaren i kontroll över hajen - det samma i filmen, tydligen. Som titeln antyder är hajen ute för hämnd och tar ut människor, båtar och fåglar. Spelelementen är intressanta - hajar samlar mynt och licensplattor och kan uppgradera för att få större tänder eller hårdare hud.

Subway Surfers

Undvik att få tag i vakten på tjänst och kör genom en järnväg medan du samlar mynt, jetpacks och studsar på vägen. En yngre version av Temple Run, detta spel är underhållande och välförverkligat. Det har också en bra humor.

Bilparkeringsexperter 3D

Styr dig igenom parkeringsplatser och se till att inte stöta på någonting annat. Spelet ger spelaren fyra olika betraktningsvinklar för mer exakt navigering. Det är oklart huruvida de förvärvade parkeringsförmågan är överförbara till det verkliga livet.

Evil League

För en retro (och groovy) känsla, är detta plattformsspel så bra som det blir. Spelets hjälte är på uppdrag att rädda världen från en grupp onda vetenskapsmän. Belönade för utmärkta spelkontroller ser League of Evil ut att vara värt dollarn.