Tayasui Sketches Pro - Apples gratis iTunes App i veckan

Den här veckans gratisapp är frihandritningsapp Tayasui Sketches Pro. Normalt är det $ 5 för proversionen, men du kan hämta det gratis från iTunes till torsdag den 24 november.

Vad är det?

Sketches Pro är ett målningsprogram som ger dig massor av verktyg och borstar. Eftersom mina konstnärliga färdigheter sitter fast i stavfigurets scen kunde jag inte göra mycket testning här. Jag var inte ens säker på skillnaden mellan verktygen.

Trots mina begränsningar hade jag fortfarande lite roligt bara att klaga på det. Jag brukar använda Penultimate för iPad i allmänhet för sådant som sådant. Till skillnad från näst sista, Sketches Pro fungerar på både iPad och iPhone.

Vem är det bra för?

Självklart någon med några konstnärliga lutningar! Tyvärr är jag ett konstnärligt svart hål. Det finns ett sådant vakuum i mig, jag suger ut alla färdigheter runt mig. Självutskrivning åt sidan, jag tycker att den här appen är utmärkt för barn. När du inte kan ge dem en bit papper och några kritor att arbeta med, är den här appen en acceptabel ersättare.

Ska du ladda ner det?

Appen laddas bra på min iPhone 5s. Läser recensionerna, vissa äldre versioner av programmet sprang för långsamt på äldre enheter. För den senaste fria versionen ser de ut som de fixade det.

Appen tar upp ungefär 125 MB. Jag håller den på min iPhone och iPad. Det kommer att hålla barnen upptagna medan de väntar på maten. Ska jag knäcka mitt huvud och plötsligt utveckla konstkunskaper, kommer den här appen definitivt att hjälpa mig att dra nytta av det ögonblicket av briljans!