Angry Birds släcker sig i rymden idag

Det är officiellt - Angry birds har gått Universal! Idag är Angry Birds Space upp och tillgänglig för nedladdning.

Det nya spelet är tillgängligt på en mängd olika enheter - iPhone, iPod touch, iPad (HD Full Retina Display Support), Mac och Android-enheter. Enligt det officiella pressmeddelandet av Rovio kommer spelet snart att ha en PC-version. Inget ord på en Windows Phone release ännu.

Spelet är ganska annorlunda än resten av serien. Det låter dig använda planets gravitation för spektakulära knepbilder. Den har också nya tecken, spridda genom inte mindre än 60 nivåer.

Nu, för priserna. Den är gratis (men annonsstödd) på Android med en annonsfri version som kommer till $ 0, 99 samt en HD-tablettversion för 2, 99 USD. Det kostar $ 0, 99 för iPhone och iPod touch-versionen. HD-versionen, för iPad kostar $ 2, 99. Mac-versionen är $ 4, 99, medan PC-versionen är $ 5, 95.

Rovio försöker självklart att tjäna så mycket pengar som möjligt från den nya utgåvan, och spelet kommer att förenas med varor, animationer och till och med böcker.

Här är en intressant officiell presentationsvideo av Astronaut Don Pettis ombord på den internationella rymdstationen ... Wow! Nu är det imponerande.

">